***AMBUR

Nädal võib kujuneda üsna keeruliseks ja segadust tekitavaks, sundides sind oma mugavustsoonist välja astuma. Eriti just tööl või muudes ühiskondlikes suhetes pead olema valmis vastutuse võtmiseks või oma selge seisukoha väljendamiseks. Positiivsel juhul oled loominguline ja näed kõikjal põnevaid endeid ja märke. Negatiivsel juhul ajad asju-numbreid-nimesid segamini või käitud sotsiaalses plaanis vastutustundetult.

***KALJUKITS

Nüüd peaksid sa hoolikalt oma tervist hoidma — eriti tuleks vältida vaimset ülepinget, mistõttu puhkus ja eriti korralik uni on hädavajalikud. Ja et mitte sattuda ajahätta, peaksid sa endale mingisuguse ajakava või plaani koostama ning siis asju kindlas järjekorras tegema. Samuti kipud sa oma vabasid hetki täitma mitmesuguste hirmude ja rumalate mõtetega. Kõik see, mida oled enda eest peitnud ja mida sa pole julgenud endale tunnistada, ujub nüüd pinnale ja sa pead sellele tundele otsa vaatama.

***VEEVALAJA

Teisipäeval kell 11.43 siseneb Päike Veevalajasse ning kell 15.14 on kuuloomine Veevalajas. Seega ürita esmaspäeval kõik lahtised otsad kokku siduda, lõpeta poolikud tööd. Nädal tervikuna soosib kiireid ja pealiskaudseid suhteid, nalju või naljakaid olukordi. Seevastu kõik praktilised teemad nagu raha- ja äriasjad võivad kaasa tuua valearvestusi ja arusaamatusi. Keerukat tehnikat, samuti kalleid riideid või ehteid pole samuti soovitav osta. Küll aga kunstiesemeid.

***KALAD

Teisipäeval (mõju läbi nädala) teeb Kalades liikuv Marss täpse ühenduse Kalades oleva Kalade valitseja Neptuuniga. Seega on ees ootamas nädal, mil su tundlikkus — nii heas kui halvas mõttes — võib olla laes. Kindlasti ei tohiks sa nüüd end ülemäära ära kurnata — vajalik on nii piisav uni, kvaliteetne söök ning pingelise vaimse töö puhul ka mõõdukas füüsiline koormus. Suhetes hoia selget ja konkreetset joont!