***AMBUR

Aeg kuni umbes 12. maini võib su ellu tuua olukordi, kus pead valima vana ja uues vahel. Sa oled kas vanades mustrites liiga kinni või vastupidi — sülitad vanasse kaevu ennem, kui oled uue valmis vaadanud. Nädal on üsna soodne igapäevatööga seotud loominguliste muudatuste tegemiseks. Samas võib keegi nädala teises pooles esitada mingeid tingimusi, mis sulle kohe üldse ei meeldi.

***KALJUKITS

Nädala esimeses pooles võivad seguneda isiklikud ja töised suhted. Näiteks võib kolleeg sulle silma teha. Nädala võnked tervikuna soosivad enda aktiivset väljaelamist ehk siis tegelemist sellega, mis sulle meeldib ja rahuldust pakub. Sul võib olla nii rohkem juhuslikku õnne ja vedamist (eriti nädala teises pooles) kui ka enesekindlust ja veenvust — näiteks avalike esinemiste puhul.

***VEEVALAJA

Eriti just nädala esimene pool võib nii su armuasjadele kui ka seltskonnaelule mõjuda vägagi värskendavalt. Nädal tervikuna soosib kõike, mis seondub su koduse majapidamise ja perekonnaga. Väga sobiv hetk selleks, et osta koju kunsti, riputada mõni uus pilt seinale või lihtsalt kodu kaunistada. Nädal sobib ideaalselt ka selleks, et hankida või panna kasvama taimi-lilli.

***KALAD

Päikese ja Neptuuni sekstiil toob esile sinu positiivsed omadused — kaastundlikkus, hoolivus, oskus asetada end teise inimese olukorda. Oled sellel nädalal äärmiselt loominguline ning võid mõnele keerulisele probleemile leida intuitiivse lahenduse. Samas võib keegi rääkida sulle midagi, mis teeb sind rahutuks ja paneb muretsema. Ära pea teisi endast targemaks, usalda oma sisehäält!