***AMBUR

Endiselt on väga heas seisus kõik, mis seondub karjääri ja muu ühiskondliku tegevusega. Sulle võivad ootamatult avaneda uued soodsad võimalused, keegi võib teha hea pakkumise jne. Samuti on isiklik ja ametlik nüüd omavahel rohkem seotud — näiteks võib mõni suhe ametlikul pinnal muutuda isiklikuks jne. Aga võib olla ka vastupidi — isiklik suhe satub kuidagi avalikkuse vaatevälja.

***KALJUKITS

Hea nädal oma vaimse-intellektuaalse silmaringi avardamiseks, õppimiseks, reisile minemiseks jne. Kõik uus ja eksootiline võib su hingele nüüd palju pakkuda. Samas võib ühiskondlikus liinis olla tugev konkurents ja pole võimatu, et sulle üritatakse isegi kaikaid kodaratesse loopida. Intiimses sfääris on sulle oluline, et su kallim jagaks sinuga maailmavaatelisi arusaamu, et teie vaimsed huvid mingiski osas kattuksid.

***VEEVALAJA

Igati sobilik nädal selleks, et midagi muuta — eriti just oma mõttemaailmas. Ürita oma vanad mõttemustrid ajakohasematega üle kirjutada. Samas peaksid oma ajule piisavalt puhkust andma — pingelise vaimse töö puhul peaksid kindlasti ka füüsiliselt liigutama. Nädala väljakutseks ongi ülemõtlemine ja probleemide lahendamise asemel nende juurde tekitamine just mõtte tasandil. Reedel, laupäeval ja pühapäeval erilist ettevaatust liikluses, kõrgustes viibides ja ka ümberkäimisel elektri ja ohtliku tehnikaga!

***KALAD

Kõige olulisem võib nüüd olla partnerlus — ehk siis kõik üks ühele suhted. Selles liinis võivad avaneda vägagi soodsad võimalused. Keegi võib sind millegi olulisega aidata — kas siis tegudes või annab ta sulle väärt nõu. Loomulikult on suurepärases seisus ka armastus ja kirg, mis on kenasti omavahel tasakaalus. Valdkonnad, mida peaksid sellel nädalal vältima, on võlad-laenud, jagatud vahendid ja ressursid ka laiemas plaanis.