***AMBUR

Aeg kuni kolmapäevaõhtuse kuuloomiseni sobib hästi poolikute tööde lõpetamiseks või siis lihtsalt rahulikumaks olemiseks, meditatiivse seisundi nautimiseks. Kanal su alateadvuse ja teadvuse vahel on rohkem avatud, mistõttu võivad sind külastada kummalised ideed ja aistingud. Endiselt on heas seisus ühiskondlik liin — peaksid silmad-kõrvad lahti hoidma, et mitte maha magada mõnda soodsat pakkumist või avanevat võimalust.

***KALJUKITS

Hea nädal igasuguseks meeskonnatööks ja sellega seonduvaks — sinu sõnad ja mõtted jõuavad teistele paremini kohale. Suudad nüüd väga efektiivselt oma teadmisi, oskusi ja kogemusi just rühmatöös ära kasutada. Ka sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis laiemalt võib avaneda mõni soodne võimalus. Kuni 5. detsembrini on sul paremad võimalused luua ühiskondlikus liinis kasulikke sidemeid, tutvuda uute vajalike inimestega jne.

***VEEVALAJA

Esmaspäeval, eriti päeva esimeses pooles, hoia keelt hammaste taga ja ära sekku sinna, kuhu sind ei vajata. Ettevaatust ka liikluses! Nädal tervikuna soosib jätkuvalt muudatuste tegemist sotsiaalses sfääris. Üsna õige hetk karjääri või muu ühiskondliku tegevusega seotud olulise otsuse langetamiseks — seda siiski mitte esmaspäeval ja teisipäeval. Nädal soosib ka kõike välismaa, eksootika ja reisimisega seonduvat.

***KALAD

Nädal võib tekitada olukordi, kus sa saad teada midagi sulle kasulikku, puutud kokku sellise infoga, mis aitab sind näiteks mõne keerulisema probleemi lahendamisel. Uus, huvitav, või lausa eksootiline informatsioon leiab sind nüüd kergemini üles. Parim aeg selleks, et süveneda mõnda sinu jaoks eksootilisse või isegi veidi provokatiivsesse teemasse. Nädal mõjutab mingil viisil kõige rohkem su maailmavaadet ja uskumusi.