***AMBUR
Algav uus nädal soosib asjade lõpetamist, kokkuvõtete tegemist — nii füüsilises mõttes kui ka oma mõttemaailmas. Ka on nüüd oluline ajas tagasi vaadata — see kõik võib aidata minevikust toetuspunkti leida. Samuti aitab möödaniku kogemusele toetumine aidata tuua suuremat selgust aktuaalsesse päevaprobleemi. Samas on kerge oht mineviku mõjudesse kinni jääda. Lähisuhetes võib tunda anda teatud külmus ja emotsionaalne tuimus.

***KALJUKITS
Päikese ja Saturni kvadraat äratab ellu sinus elava konservatiivi ja kahtleja. Klammerdud kõigesse teada-tuntusse, uued asjad ja olukorrad tekitavad sinus umbusku. Võid olla ka liiga tugevalt mineviku mõju all, mis segab tulevikuperspektiivi õiges valguses nägemast.

Ka kipud ennast alahindama ning oma partnereid ülehindama. Ettevõtmised, mis peavad algama kiiresti ja efektselt ning kus on oluline avalikkuse suur huvi, tuleks nüüd välistada.

***VEEVALAJA
Psühholoogilisel tasandil muutuvad olulisemaks küsimused — Mida sa vajad ja kui palju? Mida teistele annad ja mida vastu saad? Kuidas mõnda asja või oskust kõige paremini kasutada? Millest on puudus ja mida on ülemäära palju? Praktilisel tasandil võib raha ja omandiga seonduv nõuda tavalisest suuremat tööd ja pingutamist. Keeruka tehnika ja kallite asjade ostmine pole soovitav. Kuid nädala teine pool soosib uusi muljeid ja huvitavaid kohtumisi.

***KALAD
Kalades liikuv Päike moodustab pingeseisu (kvadraadi) range, nõudliku ja piirava Saturniga. Niisiis tuleks sul valmis olla selleks, et tuleb rohkem pingutada ja vaeva näha kui tavaliselt. Kergelt ei tule midagi — tuleb olla vastutustundlik ja distsiplineeritud. Just oma töös või muus ühiskondlikus tegevuses pead nüüd olema maksimaalselt tasemel. Kui oma bossi alt vead, kaotad usalduse. Noortel võivad olla raskendatud suhted vanematega.