***AMBUR

Amburis liikuv Marss on aspektides Päikese, Uraani ja Veenusega. Seega peaksid nüüd aktiivselt tegutsema, et sellist suurepärast planeetide seisu maksimaalselt enda kasuks pöörata. Valitseb kerge oht üle pingutada — eriti just ühiskondlikus plaanis võid kergesti üle organiseerida või kogemata kellegi teise mängumaale tungida. Nädal soosib läbimurret, muutusi ja uuendusi, samuti meeskonnatööd ja suhteid ühiste huvide alusel.

***KALJUKITS

Kasuta uut nädalat selleks, et kasvatada endas uut sisemist tugevust ehk siis suurenda oma sisemist hingejõudu. Nädal sobib oma vaimu ja psüühika tugevdamiseks, meditatsiooniks koos soovitavalt jooga või reiki-tüüpi harjutustega. Parim aeg ühendamaks vaimu ja keha energiad. Nädal soosib ka kodu ja majapidamisega seotud muudatuste tegemist, mööbli või interjööri uuendamist, vana kola minemaviskamist.

***VEEVALAJA

Suurepärane nädal initsiatiivi haaramiseks ja uuteks algusteks! Marsi ja Uraani trigoon annab sulle paljudes asjades vabad käed ja oskuse kiirelt kasutada kõiki avanevaid võimalusi. Sinu kiirus ja originaalsus avaldab nüüd paljudele muljet. Samas võid kollektiivis olles eirata ühiseid huve ja ülemäära soleerida. Pingeid võib sündida ka ühisomandi ja jagatud vahendite pinnalt. Veenuse-Uraani opositsioon muudab eriti nädala teise poole suhete osas üsna rahutuks ja ettearvamatuks.

***KALAD

Reedene Kuuvarjutus Kalades nõuab sinult keskendumist eelkõige sellele, millest sa tahad vabaneda (eelkõige on mõeldud negatiivseid tundeid ja halbu harjumusi). Seda eriti neljapäeval ja reedel. Sellel nädalal peaksid otsima liitlasi — siis on tulevikus loota edu ja tunnustust sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Veenuse positsioon on selline, mis võib kaasa tuua nii kirge, dramaatilisi stseene kui ka ebatavalisi ja müstilisi vibratsioone. Katseta voodis millegi uuega!