Draakon (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988)

Särav, optimistlik ja elurõõmus Draakon on lõpuks ära oodanud aasta, millal võib täiel võimsusel ära kasutada oma kaasakiskuvat võlu. Koos Kukega moodustavad nad suurepärase jutuvestjate meeskonna ning kaunistavad oma kohaloluga kõikvõimalikke koosviibimisi. Täpsed dialoogid, efektsed epiteedid — kõik kuulavad suud ammuli nende jutustusi oma seiklustest. Seda paari tuleks reklaamides ära kasutada. Kõik laabub suurepäraselt ning igav ei hakka kellelgi. Nad mängivad oma osa nii ideaalselt, et keegi ei suuda aru saada, mis on fantaasia, mis reaalsus. Draakoni jaoks on see aktiivne ja energiline aasta. Nõuanne teistele — kui kohtate Draakonit, säilitage kaine mõistus. Draakonid on muidugi võluvad, ent eelkõige mõtlevad nad eneste kasule.

Madu (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989)

Ilusat, tarka ja andekat Madu ootab sellel aastal edu. Ahvi võlus tema sarm, ning ta võis küsida, mida vaid soovis. Kukk lisab veel rohkem teravust tema strateegilistesse võimetesse ning installeerib täpse intuitsiooni, et paindlik kaunitar võiks võtta tulevalt aastalt kõik, mis võtta annab. Madu võib teritada sule ja kirjutada romaane ning tema sõnad saavad olema täpsed ja kaunikõlalised. Ta võib ka demonstreerida moodi — Kuke aksessuaarid on otsekui loodud tema jaoks. Äris ootab edu ning leidub äripartner, kes on võimeline viima Mao seltskonda kogu tema juurde kuuluva säraga.

Hobune (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990)

Ambitsioonikas Hobune ei armasta eriti väljakutsuvat Kukke. Mõlemad on emotsionaalsed, seetõttu võivad suled ja kabjad lendama hakata. Kukk ainult kamandab, instruktsioone tuleb kui küllusesarvest. Ülesannete hulk ei vähene, vaid vastupidi, aina kasvab. Mingil hetkel võib Hobusele tunduda, et tema peale on pandud liiga palju. Siis tõuseb ta tagajalgadele ning kappab minema. Kuke aasta paneb Hobuse mõtlema, mida ta tegelikult tahab. Õhus on liiga palju tuld, liiga palju kirgi …

Kits (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991)

Kits, kes alati kasu peal väljas on, hoiab end sellel aastal veidi tagasi. See, millest räägib ja mida pakub Kukk, on liiga karjuv ja parajalt hullumeelne. Kits on veidi konservatiivne ning eelistab ära oodata. Ta vajab usaldusväärset teerada. Ja ka siis mõtleb ta veel, kas see ikka tasub ennast ära. Ta arvestab üksikasjalikult välja, kuidas oleks parem ja mõistlikum. Ta ei räägi kunagi nii ägedalt kui Kukk. Tavaliselt võidab Kits oma vastase, vaadates tollele otsa oma naiivsete silmadega. Kukk aga Kitse eriti ei usu. Mis siis saab? Tuleb oodata paremaid aegu. Kits, kui hea mängija, ootab enne, kui oma kaardid lauale lööb. Kuigi ta on Kits, naudib ta nüüd turvalisust ja heaolu.

Allikas: Prognoz 2017