JÄÄR

Loomult ülimalt võistlushimulise iseloomuga, sobib igale Jäärale trenn, kus ta end kiirest päevast täiesti välja lülitada saab. Selleks sobib ideaalselt näiteks kardiotreening — mis eesmärgi see tegelane endale püstitab, selle ta ka täidab!

SÕNN

Tavaline Sõnn eelistab midagi rahulikku ja mugavat. Kui ta proovib liiga palju treeninguid enda nädalaplaani lülitada, siis väsib nendest juba enne, kui spordiklubi uksest sissegi saab. Sõnnid proovigu joogat!

KAKSIKUD

Kaksikute uudishimulikkus on treeningu mõttes täielik voorus. Kuna nad ei suuda ühel kohal kaua passida, siis sobibki neile vaheldusrikas treeningplaan — üks päev jooga, teine päev jooks ja kolmandal jõutrenn. Nii ei väsi ei keha ega vaim.

VÄHK

Vähile sobivad kõige paremini regulaarsus ning grupitreeningud. Seega võib proovida näiteks pallimänge koos sõpradega või rühmatreeninguid. Oluline on, et saaks liikuda ja suhelda.

LÕVI

Lõvi on oma bravuursuse juures üks neist tähemärkidest, kes ilma palumatagi enese eest hoolt kannab. Tema viimasepeal trenniriietus viib teda kindlasti sinna, kus on palju pilke. Jõusaal on selle kaslase koht!

NEITSI

Oma organiseerituse ja detailidele tähelepanu pööramise juures sobib Neitsi ideaalselt treeningusse, kus kindlaid seeriaid teha saab. Selleks kõlbavad nii ujumistrenn oma basseiniotsakordustega kui ka jõusaalis tehtav jõutreening.

KAALUD

Kaaludel peaks alati olema trennis kaasas keegi teine, kes tal järgmist sammu teha aitab. Olgu selleks sammuks siis kahe rühmtreeningu vahel valimine või kahe harjutuse vahel valimine. Seega, enne kui spordiklubisse liigud, leia endale trennisõber!

SKORPION

Oma intensiivsuse ja sihikindluse juures sobib Skorpion ideaalselt rühmatreeningutesse, kus just jõutreeningutele keskendutakse. BodyPump on ideaalne valik!

AMBUR

Ambur valigu endale trenni tuju järgi. Kui talle miskit ei meeldi, siis ta seda ka ei tee. Mõnikord tahab ta tõusta vara ja joosta, teinekord aga kaua magada ja õhtul Pilatesesse minna. Ja täpselt nii peakski toimima.

KALJUKITS

Töönarkomaanist Kaljukits on ka trenninarkomaan. Kui ta endale mingi eesmärgi seab, siis selle ta ka täidab. Ilmselt peaks kõik Kaljukitsed maratoniks treenima — nii on kindel, et jalad saavad suveks sihvakaks.

VEEVALAJA

Veevalajat on alati erutanud uued asjad, nii peakski minema just sinna, mis trendikas on. Seal, kus on inimesed, seal on tema koht!

KALAD

Kas siin on üldse küsimustki? Kalade koht on ujulas, basseinirajal edasi-tagasi liikudes.

Allikas: Naisteka arhiiv/Harper's Bazaar