Põikpäine Sõnn, kelle jaoks ka pärast möödunud kahte ja poolt aastat kehtivad endiselt vaid kaks reeglit: „1. Mina ei eksi kunagi. 2. Kui kahtled, vaata esimest reeglit.“, on kaotusseisus. Sõnn on tihti üks viletsamaid vaidluspartnereid ja läbirääkijaid, kes ei suuda näha teise inimese seisukohta ega sellesse mõistlikult suhtuda. Vihastamine ja karjumine võib panna teise küll vaikima või põgenema, aga tulemust ei anna. Jõuga parimat tulemust ei saavuta.

Sõnnide partnerid peaks andma talle aega mõttega harjuda ja mitte solvuma, kui idee või ettepanek hiljem oma nime alt välja käiakse. Eesmärk pühendab abinõu — see võiks siinkohal eriti meeles püsida mõlemal poolel.
Loomulikult on küllaga ka neid Sõnne, kes diplomaatia õpetunni juba lapsena on omandanud. Kogemus maksab palju ja samasse auku tavaliselt ei astuta, sest mälu üle Sõnn tavaliselt kurta ei saa. Aga vähem valulik on muidugi õppida nägema ja kuulma hoiatusi.

Agressiivsus ja põikpäisus võivad tugevneda aprillis-mais ja juulis. Siis tasuks partnereid eriti tähelepanelikult ja rohkem kuulata.
Suhteid rikkuv võib muidugi olla ka Sõnnidel tihti esinev omadus teisest lihtsalt jõuliselt üle sõita. Tulemus seegi, aga kas just parim…
Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 19. aprillist — 1. maini ja 19. — 21. maini sündinud inimesed.