Veevalaja

Juuli lõpust algab Veevalajal suhete tekkimist soodustav periood. Pole võimatu, et need võivad ka väga pikalt püsima jääda.

Juba olemasolev partnerlus saab uue pilguga üle vaadatud. Erilise kontrolli all on umbes kaksteist või kuus aastat tagasi alguse saanud suhe. Kui kõik ühendav on otsas, võib ka lahkuminek päevakorral olla, aga mõnda vähe kulunud suhet on siis väga hea turgutada. Üks ühine puhkusereis või nädalavahetus SPA-s kulub kindlasti ära. Tore oleks ka näiteks sügisest tantsukursustele minna või kui oskusi niigi küll, siis tantsuõhtule või klubisse tantsima.

Abielu ja seadustatud suhted on eriti esil. Seega, kel kooselu sujub, miks mitte pidada pulmaplaane. Valdav enamus naisi ootab abielu ettepanekut, kuigi seda avalikult vähetähtsaks nimetab. Tõsi küll, väga tüüpiline Veevalaja võib olla vähene erand, kuid suhte soojenemisele tuleb igatahes kasuks, kui partner oma tahet näitab.

Hästi hea aeg on ka küsida asjatundjalt nõu. Kas arsti, juristi, psühholoogi või astroloogi käest — kuidas kellele vajalik.

Väga ajakohane on koostöö välismaalastega. Seda nii isiklikus kui ka ärilises plaanis.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 19. jaanuarist — 11. veebruarini sündinud.

Kalad

Tunded ja kired on üks, pikaaegne partnerlus hoopis ise asi. Olemasolev suhe võib saada kannatada eelkõige kahel põhjusel. Üks neist on juba mainitud kired ja teine segaduste ning mõistmatuste tõttu. Tegelikkuse tunnetus ei pruugi olla just kõige parem ja suhetes on üsna kerge teist, aga ka oma vajadusi ebaadekvaatselt hinnata.

Mõni inimene võib näida tugevana ja Kalade esindajale paistab kui abistaja, kellele võib toetuda. Tõde võib aga osutuda vastupidiseks. Pole võimatu, et see tõeline turvapost ka leitakse, aga siis on jälle isemoodi probleem: võib muutuda täielikult temast sõltuvaks. Rahuldav partnerlus on võimalik tekkima siis, kui endal jalad kannavad. Olla sõltlane või kaassõltlane teise probleemis, see viib paratamatult lagunemise teele.

Aktiivseimad ajad peaks olema märts, augusti teine pool ja september.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 21. — 26. veebruarini sündinud.

Jäär

Suhted ja partnerlus on Jäära jaoks Hobuse aastal üks teravamaid teemasid. Paljude Jäärade ego ja oma tahtmine on viimase piirini üles kruvitud. Kuna tüüpiline Jäär on partnerluses niigi isepäine ja tihti suhteid kergel käel lõpetav, siis jääb vaid loota partneri kannatlikkusele ning diplomaatilisusele, et suhted püsiks. Kui lisada veel mõnel juhul esinevad võimalikud kirglikud tundepuhangud, läheb kaaslasel üsna raskeks.

Kindlalt jäävad püsima Jäära arengut ja uuenduslikkust toetavad suhted. Kui ta saab olla tema ise ja on seda ka varem olnud, on väga suur võimalus, et ammune suhe just värskendust saab.

On veel üks võimalus: Jäärade jaoks, kes vaid teiste reegleid järginud ja enese vajadusi täielikult eiranud ega tunne nüüdki oma teed ära. Neile võib just partner olla selleks uuendusele sundivaks katalüsaatoriks.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 27. märtsist — 6. aprillini sündinud.

Sõnn

Suhete ja partnerluse teemas jagunevad Sõnnid kolmeks leeriks. Ühed on kindlas suhtes, neil on kõik korras ja nad on rahul oma elukorraldusega. Aeg soodustab suuremate kohustuste võtmist, näiteks suhete seadustamist, kui seda veel tehtud pole. Või ka pere juurdekasvu planeerimist. Üksikutel juhtudel, eriti vanemate paaride puhul, võib olla muret partneri tervise või muude probleemide pärast.

Teised on samuti kindlas suhtes, kuid pole päriselt rahul. Nad võivad tunda ahistust või liigset kohustust, väsimust või tüdimust. Kui partner pärsib eneseväljendust tugevalt, võivad tekkida kas terviseprobleemid või kõrvalsuhted. Need partnerlused võivad äärmisel juhul ka lõppeda, kuigi kindlasti mitte kergelt.

Kolmandad on üksikud ja vabad. Nende jaoks võib see olla muret tekitav. Pole põhjust. Mine parem näiteks reisima või suhtlusportaalidesse surfama ja võimalusi on kordi rohkem! Tõsi küll, kõik ei pea käima uisapäisa ja hetkega, aga aasta pärast võivad väljavaated olla kordades paremad.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 28. aprillist — 7. maini sündinud.

Kaksikud

Püsivamate partnerlussuhete jaoks pole vast paljude jaoks aeg veel saabunud, aga algus võib saada tehtud küll. Järgmisest aastast läheb üldmärkide järgi lahti aeg Kaksikute abiellumiseks.

Ja mitte ainult. Parim aeg saab see olema ka olemasolevate suhete läbi vaatamiseks, parandamiseks ja kui ikka parandada pole miskit, siis ka lahkuminekuks. Sestap peakski juba praegu kindlalt teadma, et niisama seiklusi ja salasuhteid ette võtta pole mõtet ja jätta mürk kallamata juba oluliseks muutunud suhtesse.

Muidugi võib ju ka olla, et kohtutakse väga eriliste inimestega, kel potentsiaali elu muuta. Kindlasti pole nad aga need, kellega ööklubis või sõbra peol kokku saadakse. Need suhted tahavad tõsist ja pikemaajalisemat arengut, et selgineks tõde.

Aktiivsemad ja mõnel juhul võimalik, et ka pingelisemad ajad partnerluses on jaanuar, september ja oktoober.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 24 maist — 13. juunini sündinud.

Vähk

Partnerlus võib osutuda paljudele olulisimaks märksõnaks aastas. Kel pole, võib leida, kes ammu koos, sel võib olla vajadus uuele tasandile jõuda. Kuna kodu ja perekond suuremat tähelepanu nõuavad, siis võib siinjuures oletada ka pere juurdekasvu paljude Vähkidele.

Saatuslikkus partnerluses toob mitmetele ellu olulisi inimesi. Jah, võib ka ära viia, kui suhe on end Vähi jaoks ammendanud. Oma elu ära elanud suhted peavad kindlasti lõppema ja küllap teab ja tunneb seda igaüks ka ise. Ainult harjumus või turvalisus pole need, mis isiksuse arengut takistavat suhet praegu koos hoiaks. Samas on nendes suhetes, millel potentsiaali areneda, tohutu võimalus kordades paremaks muutuda. Märgid on kindlasti olemas, tuleb osata neid vaid näha ja kasutada.

Kindlasti pole pikemas perspektiivis kasu suhetest, mis Vähi eesmärkide vastu töötavad või isiksuse arengut pidurdavad. Olemuselt hoidjad, ei pruugi vähilikud inimesed seda ise adekvaatselt hinnata. Antud aeg ongi selleks katalüsaatoriks, mis asjad õigesse tähtsusjärjekorda aitab seada või ka hädavajalikku edasiminekut soodustada.

Kõik ei pruugi kaugeltki tegeleda vaid isiklike suhetega, abi- või kooselu partnerlusega. Oluliseks elumuutjaks võib samahästi osutuda äripartner, psühholoog või mistahes nõustaja, aga ka vaenlane, kes oma õigust taga nõuab. Kõik üks-ühele suhted võivad olla esile tõstetud, kontrolli all ja muudetavad.

See ei tohiks hirmutada, sest selles ümbersünnis on väga palju ja enamasti positiivset. Hetkel ei suuda me tihti hinnata perspektiive, enamus inimesi kardab tundmatut. Kuid status quo pole ajas respekteeritud — kõik ja pidevalt on muutumises. Meie koos sellega.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 2. — 5. juulini sündinud.

Lõvi

Suhted on Hobuse aastal enamiku Lõvide jaoks püsivad ja eriliste muutusteta.

Üldmärkides suuri vastuolusid näha pole ja arvatavalt on valdaval osal Lõvi märgi esindajatest suhted stabiilsed. Isiklikul tasandil võib muidugi tunnetus teine olla ja võimalusigi rohkem.

Küll aga võivad mõnedki Lõvid puutuda kokku huvitavate uute algustega. Üsna ootamatult algavad ja kiirelt arenevad tutvused ei pruugi alati kauaks püsima jääda, kuid see pole reegel kõigi jaoks. Tibusid loetakse “sügisel”.

Aktiivsemad ajad on eeldatavasti jaanuar — märts ja mai — juuni.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 1. — 8. augustini sündinud.

Neitsi

Kõigis üks-ühele suhetes peaks proovima olla võimalikult tähelepanelik. Abielus ja isiklikes partnerlussuhetes on võimalike probleemide põhjuseid põhiliselt kaks: pikalt kogutud pinged, mis pole lahendust leidnud ja suhtlemisvaegus või vääritimõistmine. Mõnel juhul on ka võimalik, et partner vajab abi.

Ka äripartnerite ja nõuandjatega suhtlemisel võib olla möödarääkimisi.

Igasuguste uute suhete loomisel on oht neid idealiseerida. Kõik ei pruugi olla ausad ei oma tunnetes ega püüdlustes.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 26. — 31. augustini sündinud.

Kaalud

Suhete ja partnerluse valdkonnas peitub üks Kaalude põhilisi pähkleid. Kõik need, kelle partnerlussuhted on olnud läbi aastate ebarahuldavad, võivad olla olukorras, et enam ei saa, ei taha või ei jaksa endist viisi edasi. See kehtib nii isiklikus kui ka äri- ja muudes partnerlussuhetes. Probleemid tekivad seal, kus enesele või partnerile pole võimaldatud täielikku eneseväljendust. Lõpeb vaid see, mis on oma elu ära elanud.

Enamus normaalselt toimivatest suhetest võivad teha lihtsalt läbi uuenduskuuri. Head suhted tuleks kindlustuda näiteks abielu või lapse sünni läbi.

Algavad suhted tunduvad paljudele olevat saatusliku iseloomuga, mis kaugeltki igal juhul ei pruugi olla püsivad. Kui see tekib lisaks olemasolevale partnerlusele, võib olla tegemist lihtsalt ka põgenemisega rutiinist või katalüsaatoriga elu muutuseks.

Kel kindel partner puudub, võib kogeda tõenäoliselt üsna üllatuslikke ja kummalisi algusi. Aga kõik need suhted vajavad arenguks aega ja võimalik, et mingite takistuste ületamist. Kiired kired on väga ebapüsivad või ka ühepoolsed.

Üks määramatumaid kuid võib olla aprill.

Aasta teine pool peaks rahu ja võimalusi tugevasti lisama.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 1. — 24. oktoobrini sündinud.

Skorpion

Partnerluses võib tunduda paljugi saatuslikku olevat. Skorpioni ideaalse armastuse soov ja võimalik, et otsingud võivad muidugi mürgitada või vähemalt varjutada reaalelu. Pole ka võimatu, et oma ammust partnerit idealiseeritakse tublisti. Siis on küll lust ja harmoonia! Kui aga pettumus maad võtab, on olukord vähe keerulisem.

Pole võimatu, et mõnegi Skorpioni päikesemärgi esindaja laps paari viib.

Äripartneritest oleks mõtet vältida neid, kes uskumatult väikeste kulutustega suurt kasu lubavad.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 23. — 28. oktoobrini ja 3. — 5. novembrini sündinud.

Ambur

Kõige suuremaks ohuks juba olemasolevale partnerlusele on neil aegadel järsk ja võimalik, et lausa sõge armumine. Kindlasti ei puuduta see kõiki Ambureid. Kui suhe on igati toimiv ja partner aktsepteerib isekaid omatahtsi tegevusi ja võimalikku suurenevat enesekindlust ning koos uutele väljakutsetele liigutakse, on väljavaated vägagi soodsad. Mõnigi võib lausa abielusadamasse sõuda.

Üksikutele on aeg lahti seiklusteks ja võimalik, et ka armastuseks. Kas ka tõeline partnerlus sellest kujuneda võib, seda näitab aeg. (Seda nii isiklikus kui ka muus mõttes.)

Algavateks partnerlusteks on aeg soodsam teisel poolaastal.

Ajutised suhted on vägagi soodustatud. Kui vajad nõuannet advokaadilt, arstilt, astroloogilt, psühholoogilt jne, siis paremat aega on raske leida. Eriliselt võivad väljenduda mai, juuni ja juuli.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 1. — 22. detsembrini sündinud.

Kaljukits

Suhted ja partnerlus on üks Hobuse aasta põhiteema Kaljukitse jaoks. Võimalikke pingeid, aga samas ka võimalusi otsides leiab mitmeid sõlmkohti. Augustist 2013 alanud suhted või probleemid peaks leidma lahenduse jaanuari lõpus või veebruari alguses. Juba mai või oktoober — november — detsember alanud protsessid päädivad jaanuari — veebruari vahetusel. Märts võib näidata varjus olnut ja detsembergi omajagu pingeid.

Nagu öeldud, on samas ka võimalused. Parim aeg on luua suhteid, aga targalt ja läbimõeldult. Liialdused, illusioonid ja liigsed lootused jooksevad üsna kindlalt liiva.

Partnerlussuhted võivad avada uusi aspekte Sinus eneses. Suhete algus ja isegi abielu on igati soodustatud.

Kõik muud partnerlussuhted samuti. Kui peaksid vajama juristi, arsti, psühholoogi või kelle iganes spetsialisti nõuannet, pöördu julgesti. Kõik, mis saab valesti minna, on juurdunud eelkõige sinus eneses või seotud valede valikutega.

Jah, vähe vastuoluline on see aeg tõesti, aga tark Kaljukits kinnitab kanna viljakalt toimivatesse ja võimalik, et pikaajalistesse suhetesse.

Kõik, mis ammendunud, oma aja ära elanud, võib ka lõppeda, aga ainult tuleviku huvides. Uuendust (mitte tingimata lõppu vaid värskendust) võivad eriti vajada suhted, mis loodud 3, 6, 12, 18 või 24 aastat tagasi.

Eriti on avatud teemale aasta esimene pool. Juuli keskelt alates süvenevad ühis- ja kinnisvara ning äripartnerluse teemad.

Tähtsamate lepingutega peaks olema eriliselt ettevaatlik 6. veebruarist — 1. märtsini, 7. juunist — 2. juulini ja 4. — 26. oktoobrini.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 1. — 19. jaanuarini sündinud.

Äsja ilmus Eesti ühe tuntuma horoskoobi koostaja Taimi Uuesoo raamat „Horoskoop 2014. Sinise Hobuse aasta”. Taimi Uuesoo haarav raamat annab ülevaate, milliseks kujuneb algav Hobuse aasta. Kuude kaupa on toodud palju olulisi vihjeid, mida jälgida armuasjus, suhetes sõprade, kodu ja perega. Millised ajad on soodsad õppimiseks, millal, kuhu ja kellega reisida? Millised perioodid on head finantstehinguteks, kuidas olukordi enda kasuks karjääriredelil edasiliikumisel ära kasutada? Lisaks 2014. aasta horoskoobile on raamatus ka põhjalik päikesemärkide üldhoroskoop ja idamaade loomahoroskoop.