AMBUR

Sina oled väga sotsiaalne ja vajad palju tähelepanu. Aga võta oma kuulsusjanu kui õppetundi — tegelikult pead sa hoopis õppima üksi olema ja iseendaga hakkama saama. Ühel või teisel hetkel juhtub see nagunii — sa avastad ennast olukorrast, kus sa saad loota ainult iseendale. Harjuta siis juba varakult.

KALJUKITS

Jäta selle aasta halvad kogemused seljataha ja lase neil minna. Su sõbrad ja pere usuvad sinusse, kuigi sa ise selles pidevalt kahtled. Sa oled haiget saanud ja su usaldust on kuritarvitatud, aga kui suled ennast maailmale, jäädki lõpuks ihuüksi. Ava oma süda ja kuula ja usalda neid, kes ütlevad, et sa oled nende jaoks oluline. Vaata rõõmsalt tulevikku, paremad ajad on ees!

VEEVALAJA

Sa ei tea, kuidas see juhtus! Sina, kes oled alati rahulik ja tasakaalukas olnud, leiad nüüd ennast keset kismasid ja kakluseid. Isegi kõrvaltvaatajana saad sa haiget. Põhjus: sa ei ütle oma tõelisi soove ja tundeid välja. Aga mitte keegi ei suuda su mõtteid lugeda, seega harjuta nüüd hoolega enda kuuldavaks ja nähtavaks tegemist.

KALAD

Väikesed tagasilöögid ei tähenda seda, et sa jälle kaotad. Su tee läheb praegu mäest üles ning pead meeles pidama, et teekond õnneni ei olegi alati sirge ja lihtne. Ära pelga abi küsida, me teame, et see on sulle raske, aga keegi ei vaata sinu peale halvasti, kui tunnistad oma nõrkusi ja palub abi, kui ise toime ei tule.

JÄÄR

SA ei saa jääda lootma, et kõik su ümber on igavene ja püsiv. Asjad muutuvad, inimesed muutuvad, olukorrad muutuvad veel eriti kiiresti. Kui sul on raske sellega leppida, siis võta paber ja pliiats ning kirjuta üles kõik asjad, mis on su elus püsivad ja mis pidevas muutumises ning ole seda tehes enda vastu täiesti aus. Nii on sul lihtsam muutustega toime tulla.

SÕNN

Ka sina oled mööduva aasta negatiivsetes kogemustes niivõrd kinni, et ei märkagi ise, kuidas sa ennast piinad. Sa pole siiani ära koristanud vanu pilte, mis meenutavad kallimat, kes su maha jättis ning istud õhtuti kodus nuttes patja, mille tema sulle kinkis. On aeg loobuda kõigest, mis meenutab kurba ja halba ning lasta ellu natukenegi uut ja värsket positiivsust.

KAKSIKUD

Sa küll püüad meeleheitlikult, aga kuidagimoodi jõuad sa ikka ja jälle tagasi samadesse situatsioonidesse ja samade inimeste võrku. Sa tead, et see ei ole sulle hea, kuid tunned end selles olukorras turvaliselt, sest oskad ette ennustada, kuidas lugu lõpeb. Tead, et teed vea, millest sa ei õpi ja lõpetad jälle sealsamas, kus alustasid. Aga see ei pea nii olema!

VÄHK

On aeg endale tunnistada, et sinulgi on õigus olla õnnelik ning seda endale lubada. Sul on samamoodi õigus sünnipäevaküünalt puhudes midagi soovida või tähtedele oma unistusi sosistada. Ära sea endale madalamaid standardeid kui teistele.

LÕVI

Võta aeg maha ja puhka. Sul on praegu rasked ajad, emotsioonid käivad üles-alla ja just sellega peaksidki tegelema. Vaimne tervis ei saa iseenesest korda, sa pead sellega tööd tegema.

NEITSI

Sulle meeldivad nimekirjad ja kategoriseerimine. Iseenesest hea, sest nii on sul pidevalt plaan silme ees, kuid tegelikult ei ole sul vaja tervet oma elu nimekirjadesse seada. Mõttetu on tekitada endale stressi sellega, et kirjutad üles kõik asjad, mida ei saavutanud või kuhu ei jõudnud või mitu korda sa sel kuul ahastusest nutsid. Lase vabaks!

KAALUD

Oled pikka aega elanud oma unistustes ning tõeliste probleemidega tegelemist sel moel edasi lükanud. Tore on mõelda tulevastest reisidest ja unistada seiklustest, aga need ei juhtu kunagi, kui sa nende nimel midagi ei tee. Sa ei pea unistamist ära lõpetama, kuid tõmba sellega kõvasti koomale ja hakka tööle.

SKORPION

Sa oled sel aastal ennast mitu korda haiast välja pidanud kaevama. Aga nüüd, kui sa oled maa peale tagasi jõudnud ja liigud oma eluga tegelikult edasi, tundub sulle endiselt, et oled ikka veel seal päris sügavas augus, käed mudased, õhku napib. Tegelikult on sul käed puhtad, päike särab peakohal ning kõik teed on valla. Sa ei pea enam enda ja teiste vahele müüri laduma. Kõik inimesed ei ole halvad.

Allikas: Thought Catalog