Jäär (21. märts — 19. aprill)

Jäärad kipuvad olema riiukuked, selles pole küsimustki, aga kui räägime murtud südamest, hoiavad nad oma tunded endale. Nad kipuvad 2-3 kuud käituma nii nagu kõik oleks täiesti korras ja siis murduvad täiesti suvalisel hetkel, mil neile endine armastus meelde tuleb.

Sõnn (20. aprill — 20. mai)

Stabiilsed Sõnnid kipuvad muutusi vihkama ja kui nad lähevad kellestki lahku, on nende maailm peapeal ja neil on sellega raske toime tulla. Selle asemel uputavad nad end töösse ja hobidesse ning üritavad normaalset elu jätkata. Lisaks hakkavad nad endi eest rohkem hoolitsema, näiteks shoppamas või massaažis käima.

Kaksikud (21. mai — 20. juuni)

Kaksikute tundeid on keerulisem mõista, sest need muutuvad kogu aeg. Lahkuminek annab Kaksikutele võimaluse areneda ja nad kipuvad võtma neid kergemalt kui mõned teised tähemärgid. Nad ei kahtle, et varsti saabub nende ellu keegi uus ja ära imesta, kui peagi on ta endisest poiss-sõbrast saanud üks ta parimaid sõpru.

Vähk (21. juuni — 22. juuli)

Vähid on väga sügavad ja hullumeelselt intuitiivsed inimesed, mistõttu võib juhtuda, et nad juba teadsid, et lahkuminek ootab ees ja on selleks varakult valmis. Kuigi kellegi kaotamine teeb neile haiget, suudavad nad üsna kiiresti edasi liikuda.

Lõvi (23. juuli — 22. august)

Lõvid on lojaalsed ja pühendunud partnerid, kes annavad ennast teisele inimesele ja võivad seetõttu valesid otsuseid teha. Lõvid on ka väga uhked inimesed, mistõttu isegi, kui nende süda valutab, ei lase nad kunagi seda teistel inimestel näha. Pigem näitavad nad kõigile, et kõik on täiesti korras.

Neitsi (23. august — 22. september)

Neitsid tahavad kõike kontrollida ja nende jaoks on isegi lahkuminek mäng, kus on võitja ja kaotaja. Muidugi peavad võitjaks jääma just nemad ise. Seega suunavad nad kõik oma tunded enesearengusse.

Kaalud (23. september — 22. oktoober)

Kaalud üritavad näida nagu neid ei huvitaks lahkuminek üldse, aga kontrollitud fassaadi taga on neil õrn ego ja neil on valusam, kui sa oskad ettegi kujutada. Ära muretse, nad võivad olla kurvad, aga nad saavad hakkama. Kaalud on alati sarmikad ja flirtivad ning nende jaoks pole mingit probleemi oma murtud südant mõne juhusuhtega ravida.

Skorpion (23. oktoober — 21. november)

Soovitame sul mitte Skorpioni südant murda, sest nad tunnevad emotsioone veel tugevamalt kui teised tähemärgid. Samas kipuvad nad neid tundeid endasse koguma. Tegemist on kõige seksikama ja kirglikuma tähemärgiga, mistõttu ei kulu kaua aega enne, kui nad leiavad mõne uue inimese, kellesse armuda.

Ambur (22. november — 21. detsember)

Amburitele ei meeldi minevikus elada, nad on selleks liiga iseseisvad. Just see iseseisvus võis olla põhjuseks, miks suhe lõppes. Seega pole midagi imestada, kui Amburid kiiresti edasi liiguvad ja käituvad nagu nende eksi ei eksisteerikski. Kui Amburid on suhtega lõpetanud, siis nii see ka on.

Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Kaljukitsed on tugevalt analüütilised inimesed, kui räägime nende professionaalsest elust, aga nad kipuvad olema armununa täiesti pimedad, mistõttu võib lahkuminek tulla nende jaoks kui välk selgest taevast. Seetõttu kipuvad nad pärast lahkuminekut end töösse uputama. Miski ei aita Kaljukitsel kiiremini edasi liikuda, kui pühendumine iseendale ja sisemisele arengule.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Ainus asi, mida Veevalajatelt oodata võime on ootamatused. Veevalajad käituvad kui lollikesed ja neil on oma tunnete mõistmisega keerulised suhted. Ühel päeval võib tunduda, et nad on õnnelikud, aga järgmisel jälle nutavad igatsusest silmad peast välja. Võid olla kindel, et Veevalaja kohe oma eksi elust ei kao.

Kalad (19. jaanuar — 20. märts)

Tundlikel ja empaatilistel Kaladel võtab kellestki ülesaamine kaua aega. Nad kipuvad pikalt kurvad olema ja suhte igat detaili üle analüüsima. Tõenäoliselt on just nemad need, kes kuulavad nädalateviisi masendavat muusikat enne, kui nad on valmis edasi liikuma.

Allikas: Wit & Delight