Jäär (21. märts - 19. aprill)

Pead teda üllatama.

Jäärad ei taha olla koos kellegagi, kes on kõigest natukene targemad ja huvitavamad kui nemad ise. Neile meeldib olla liider, aga samal ajal meeldivad neile ka inimesed, kes on liidrid. Kui soovid Jäära südant võita, pead olema võimeline talle midagi uut õpetama või näitama elu selliseid külgi, mida ta eelnevalt näinud pole.

Sõnn (20. aprill - 21. mai)

Pead teda inspireerima.

Sõnnid on pidevas arengus inimesed, kelles tekitavad huvi just need inimesed, kes aitavad neil leida kõrgemat potentsiaali. Säde sureb kiiresti, kui Sõnn ei ole koos kellegagi, kes inspireerib teda olema parem inimene, pürgima kaugemale ja saavutama aina rohkem. Sõnnid säravad just sellistes suhtes, kus nende kõrval on inimesed, kes imetlevad neid sama palju kui armastavad.

Kaksikud (22. mai - 21. juuni)

Pead teda maa peale tooma.

Kaksikud vajavad pea alati, et teised inimesed aitaksid neil probleeme lahendada ja neid vajadusel maa peale tooksid. Muidu on nad kogu aeg justkui mööda maailma laiali. Sõbrad ja kallimad aitavad neil keskenduda ja eesmärkideni jõuda. Ilma selleta liiguvad Kaksikud kogu aeg peata suhtest suhtesse.

Vähk (22. juuni - 22. juuli)

Pead talle pühenduma.

Vähi jaoks on lojaalsus suhtes kõige olulisem. Sa kas oled valmis temaga esimesel kohtingul abielust rääkima või võid ta kohe ära unustada. Vähk saab väga haiget, kui tema partner pole võimeline talle sama palju pühenduma kui tema ise ja ta soovib sellist olukorda iga hinna eest vältida. Mida rohkem oled valmis tõsiseks suhteks, seda enam ta sinust huvitub.

Lõvi (23. juuli - 22. august)

Sa pead teda austama

Lõvidele meeldib, kui nad saavad olla enda üle uhked ja nad on õnnelikud suhtes, kus nende partner neid imetleb ja austab ning lubab juhirollis olla.

Neitsi (23. august - 22. september)

Sa pead temasse uskuma.

Neitsisid inspireerivad nende hullumeelsed ideed sellest, kuidas muuta enda lähedaste elud paremaks ja selleks, et nende südameid võita, pead olema võimeline süvenema nende arusaamatutesse hirmudesse ja olema nende jaoks olemas igal hetkel.

Kaalud (22. september - 22. oktoober)

Sa pead teda veenma, et te olete hingesugulased.

Kaalud on totaalsed romantikud (ja idealistid) ega taha raisata aega inimeste peale, kes neid sama palju ei armasta. Põhimõtteliselt pead teda veenma, et te olete kokku loodud. Kaalud ei lepi kunagi millegi vähemaga kui kõige ideaalsema armastusega maailmas.

Skorpion (23. oktoober - 22. november)

Sa pead tahtma ainult teda.

Tõenäoliselt pole see midagi üllatavalt, et Skorpionid kipuvad olema natukene karmid ja armukadedad ning selle kõige varjus on inimesed, kes on tegelikult lihtsalt pisut ebakindlad. Seetõttu pead teda veenma, et sa tahad maailmas ainult teda ja sa ei hakka kunagi tahtma kedagi teist rohkem. Mida kindlamalt ta end sinuga tunneb, seda rohkem ta end sulle avab.

Ambur (23. november - 21. detsember)

Pead teda eriliselt võluma.

Amburid on ise väga võluvast tähemärgist ja seetõttu meeldivad neile just sellised inimesed, kes ajavad neid naerma, kes mõtlevad oma peaga ja kes on seiklushimulised. Põhimõtteliselt peab temas tekkima soov veeta sinuga järjest rohkem aega koos.

Kaljukits (22. detsember - 20. jaanuar)

Sa pead teda kõrgemale ja kaugemale tõukama.

Kaljukitsedele meeldivad inimesed, kes muudavad neid seiklushimulisemaks, enesekindlamaks ja on valmis võtma riske. Selleks, et Kaljukitse südant võita, pead olema unikaalne, motiveeritud ja keegi, kes tõukab teda ta mugavustsoonist välja.

Veevalaja (21. jaanuar - 18. veebruar)

Sa pead teda mõistma.

Veevalajad mõtlevad teistmoodi kui kõik teised nende ümber ja soovivad partnereid, kes on võimelised neid mõistma. Veevalajad tahavad enda kõrvale kedagi, kes usuvad nende visioonidesse ja eesmärkidesse ning on võimelised neid motiveerima. Nad ei vaja veel ühte skeptikut oma ellu.

Kalad (19. veebruar - 20 märts)

Sa pead tibusamme tegema.

Kalad on valmis koheselt hüppama suhtesse kellegagi, kes neile vähegi meeldib, aga seetõttu kipuvad need suhted ka kiiresti lõppema. Kui soovid päriselt Kalade südant võita, pead talle näitama, et võtad seda suhet tõsiselt, aga ei soovi kiirustada, sest tahaksid, et teie armastus jääks kestma.

Allikas: Thought Catalog