Esimene poolaasta on Veevalajale eriti soodne aeg uute suhete, väga võimalik, et ka pikaajaliste suhete loomiseks. Olemasolev partnerlus võib sattuda luubi alla (eriti, kui see on alguse saanud umbes kuus või kaksteist aastat tagasi). Kui enam midagi ühist leida ei suuda, võib ette tulla ka lahkuminekuid, kuid enamasti on see hea aeg rutiinseks muutunud suhtesse taas elu tuua. Ühine puhkusereis või muul viisil koos veedetud aeg tuleb kindlasti kasuks. Kui kooselu toimib, võivad pulmad päevakorda tõusta — abielu ja seadustatud kooselu on sellel perioodil tugevasti esile tõstetud. Valdav enamus naisi ootab ettepanekut abiellumiseks, kuigi avalikult seda enamasti välja ei näidata.

Kõik need, kelle partnerlussuhted on olnud läbi aastate ebarahuldavad, võivad olla olukorras, et enam ei saa, ei taha või ei jaksa endist viisi edasi. See kehtib nii isiklikus kui ka äri- ja muudes suhetes. Probleemid tekivad seal, kus enesele või partnerile pole võimaldatud täielikku eneseväljendust. Lõpeb vaid see, mis on oma elu ära elanud.

Koostöö ja partnerlus välismaalastega on samuti ajakohane teema. Siin võib olla ka saatuslikuna tunduvate kohtumiste võimalus. Ka ootamatud takistused ja vastasseisud on võimalikud.

Kõige tugevamalt võivad muutusi tunnetada 19. jaanuarist — 19. veebruarini sündinud inimesed.