1. Jäär

Olles kirglik tulemärk, muutuvad Jäärad väga kergelt kirglikuks, kui keskendud nende näole ning peale. Kerged suudlused otsmikule või põsele, juuste silitamine ning kerge sikutamine — see kõik toimib kui võluväel!

2. Sõnn

Lõpeta rääkimine ning las su huuled teevad oma tööd tema kaelal! Sõnnid hulluvad, kui masseerid nende pinges kaela, suudled kõrvanibusid või jagad kergeid suudlusi kuklapiirkonnale.

3. Kaksikud

Mitte igaühe käed, käsivarred ning õlad ei ole nii tundlikud kui seda on Kaksikute omad! Kui su partneril on olnud raske päev, siis kostita teda mõnusa õlamassaaži ning käesuudlustega. Nii hakkab ta sind tõeliselt tahtma!

4. Vähk

Sul on tunne, et Vähk su kodus ei taha üldse mänguga kaasa tulla? Siis on aeg kõdistamiseks! Lase oma näppudel õrnalt üle tema keha käia, sa ei kahetse seda kindlasti.

5. Lõvi

Et võita Lõvi südant, keskendu tema seljale. Suudle, mudi ja hammusta õrnalt! Nad on kirglikud armastajad ning kui mängid oma kaartidega õigesti, siis on sul väga lõbus õhtu soolas.

6. Neitsi

Neitside puhul keskendu nende kõhupiirkonnale. Kõige õrnem koht on tema naba — suudlused ja õrnad puudutused on just see, mis teda hulluks ajavad!

7. Kaalud

Kaalud tahavad sinult mängulisust puusa- ja alaseljapiirkonnas. Kerged näpistused ja suudlused seal piirkonnas tekitavad talle tõelise kananaha.

8. Skorpion

Lihtne — Skorpionid ei otsi midagi keerulist, nad tahavad, et sa keskenduksid seksile endale. Ei mingeid tundlikke piirkondi kehal — oluline on, et sa seksi ajal kõik õigesti teeksid.

9. Ambur

Kuum koht on reie sisekülgedel! Kõige paremini mõjuvadki kerged ja õrnad puudutused ning suudlused. Nii ajad sa oma Amburi täiesti pööraseks!

10. Kaljukits

Eelmängu puhul keskendu põlvedele. Nii üllatav kui see ka pole, on Kaljukitsede tundlikuks piirkonnaks põlveõndlad. Kui sa teda sinna suudled, siis võib tõeline tulešõu alata!

11. Veevalaja

Veevalajate maitse millegi eripärase järele on teinud neid tundlikuks pahkluu- ning säärepiirkonnast. Jalamassaaž on sinu trumbiks!

12. Kalad

Et Kalasid jalust nõrgaks teha, peadki sa nendele kahele jäsemele keskenduma. Suudle ta varbaid ning mängi nendega, liigu kätega ülespoole ning ajad ta tõeliselt hulluks.

Allikas: Bollywoodshaadis