***JÄÄR

Marsi kvadraat Kuu Sõlmedega võib tähendada seda, et sul tuleb nüüd langetada olulisi valikuid — eelkõige seoses mineviku ja tulevikuga. Minevikust tasub alati õppida, kuid minevikku ei maksa kinni jääda. Võimalik, et just nüüd saad tuttavaks kellegagi, kellega areneb mingit laadi suhe või koostöö. Nädal soosib ka huvitavaid ja uudseid mõtteid seoses sinu endaga. Samuti peaks olema kuum romantiline liin.

***SÕNN

Veenuse kui Sõnni valitseja ja Jupiteri kolmapäevane ühendus muudab terve nädala sinu jaoks igati võimalusterohkeks ja nauditavaks — eriti soodsad on võnked just seoses koduse majapidamisega ning ka peresuhetega. Parim nädal selleks, et kutsuda koju külalisi või võtta ette suurem kodukaunistamise projekt. Tervise tasandil peaksid nüüd leidma tasakaalu füüsilise ja vaimse vahel.

***KAKSIKUD

Kaksikutes liikuv Merkuur teeb harmoonilisi aspekte nii Uraaniga kui Ka Veenuse-Jupiteri ühendusega. Seega peaks tulema kõvasti „üle keskmise” positiivsete mõjudega nädal. Kolmapäevast laupäevani on sul suurepärane võimalus leida lahendus mõnele keerulisele probleemile, kuna näed asju ja inimsuhteid läbi originaalse prisma. Nädala lõpp võib tuua põnevaid seltskondlikke sündmusi.

***VÄHK

Kusagil nädala keskel hakkab mõju avaldama Vähis asuva Päikese ja Pluuto opositsioon. Ja see tähendab sinu jaoks seda, et tuleb olla väga taktitundeline ja hea psühholoog — seda eriti suhetes nii oma bossiga kui ka muude autoriteetidega. Ka peaksid hoidma tervist, sööma ja magama piisavalt. Seevastu sinu rahalised võimalused ja kõik praktilised asjaajamised peaksid kulgema suurepäraselt!