***JÄÄR

Teisipäeva õhtul jõuab Jääras liikuv Marss Sõnni, mis tähenda seda, et sinu soov end maksma panna mõnevõrra väheneb. Selle asemel hakkad tundma suuremat vajadust parandada oma materiaalset olukorda (kuni 12. maini). Samas muudab Jääras liikuva Päikese ühendus (täpne seis 6. aprillil) Uraaniga sind eriti nädala teises pooles üsna mässumeelseks ja ekstsentriliseks.

Ettevaatust liikluses!

***SÕNN

Sõnnis liikuva Veenuse trigoon Pluutoga (täpne aspekt esmaspäeval) muudab eriti nädala esimese poole sinu jaoks igati nauditavaks. Oled tavalisest populaarsem igas seltskonnas ning ka romantilises plaanis koged suuremat kirge ja sügavusi. Ning teisipäeva õhtul jõuab Sõnni ka Marss, mistõttu koged uut jõulist energialainet ja suudad end teiste ees rohkem maksma panna.

***KAKSIKUD

Nädala võnked soosivad igasugust loomingulist tegevust — luuletamist, maalimist, kirjutamist. Vajad ka rohkem aega omaette olemiseks ja oma mõtete klaarumiseks. Samas võivad sinu suhted mingi seltskonnaga või grupiga muutuda pingeliseks — seda eriti nädala teises pooles. Peaksid suutma enda huvid tasakaalustada teiste omadega. Vastasel korral on tülid kerged tekkima.

***VÄHK

Nädal on seda pingelisem, mida kõrgem on sinu positsioon ühiskonnas ja mida rohkem sinust otseselt sõltub. Sinu konkurendid ja oponendid võivad nüüd üles näidata märkimisväärset leidlikkust, et sind nurka suruda. Samas oled ka ise rohkemaks suuteline ning võid läbi murda mõnest surnud punktist. Ole siiski ettevaatlik liiga kiirete ja radikaalsete sammude suhtes! Pea nõu asjatundjaga!