***JÄÄR

Merkuuri-Marsi vastasseis võib sind muuta liiga kriitiliseks ja vaidlushimuliseks. Ka võid sa tahta iga hinna eest midagi muuta või siis vastupidi — seisad muutusele kangekaelselt vastu. Ostes ja müües on samuti pinged kerged tekkima — eriti just võlgade ja laenude pinnalt. Ka võid nüüd kokku puutuda olukorraga, kus ilmnevad suured puudused ja tuleb tegeleda vigade parandusega. Nädalavahetusel tasuks midagi põnevat ette võtta.

***SÕNN

Sõnnis liikuv loogika- ja kommunikatsiooniplaneet Merkuur moodustab neljapäeval (mõju läbi nädala) opositsiooni jõulise ja sõjaka Marsiga. Seega võivad mingid sinu vastas asuvad jõud püüda sulle peale suruda asju, millega sa ei saa nõus olla. Vaidlused ja muud intellektuaalsed vastuolud on kerged tekkima. Jätkuvalt tuleks rahalistes tehingutes olla tähelepanelik ning võimaluse korral hoiduda võlgadest ja laenudest. Nädalavahetus võib kujuneda elamusterohkeks.

***KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles annavad tunda veel eelmise nädala mõjud. Ehk siis oled väga erisuunaliste mõjude vahel, mistõttu võid tunda end maa ja taeva vahel olevana. Kas astuda julgelt elu võitlusväljale või tõmbuda kaitsvate koduseinte vahele? Kas panna end maksma või olla lihtsalt viisakuse pärast kõigega nõus? Merkuuri ja Marsi vastasseis toob nädalasse intellektuaalset pinget, vaidlusi, aga ka teravat mõistust ja head intuitsiooni.

***VÄHK

Jätkuvalt peaksid hoidma närve ja mitte muretsema tühiste asjade pärast. Vaimset pinget tuleks kindlasti maandada füüsilise tegevusega ning samuti ei tohiks end näljutada ega ka unega koonerdada. Ka riskide võtmisel tasuks olla tagasihoidlik. Teisipäeval hoia neutraalset joont ja ära alusta millegi olulisega. Reede, laupäev ja pühapäev sobivad millekski eksootiliseks ja salapäraseks ja seda just seoses suhetega.