***JÄÄR

Reedel leiab aset täpne Marsi ja Pluuto trigoon ning pühapäeval teeb Marss ühenduse avardumise ja laienemise sümboli Jupiteriga. Mõlemad aspektid koos muudavad nädala sinu jaoks igati võimalusterohkeks — seda eriti just seoses igapäevatöö ja argise olmega. Parim nädal tõsiseks ja intensiivseks tööks ning selles liinis läbimurde sooritamiseks. Aga on hea, kui saad tegutseda iseseisvalt — igasugune koostöö töises sfääris võib kaasa tuua ebaselgust ja vääritimõistmist.

***SÕNN

Parim nädal neile, kes saavad vabamalt võtta ega pea tööd rabama — nädal soosib puhkust, meelelahutust, (romantilisi) seiklusi ja muud põnevat. Samas võib Veenuse-Neptuuni opositsioon sind ettevaatlikuks tegema igasuguste riskide võtmisel — kuigi sulle tundub, et kõik on korras, võib siiski mingi varjatud asjaolu sulle ebameeldivusi põhjustada. Samas on romantiline liin kuum — kuid siin on oht oma partnerit taevani idealiseerida.

***KAKSIKUD

Suurepärane nädal kodu ja majapidamisega seotud muudatuste tegemiseks. Võiksid läbi viia nii koduse suurpuhastuse kui ka näiteks lihtsalt mõelda, mida võiksid oma koduses õhustikus muuta. Väga õige aeg ka selleks, et kodu kunstipäraselt kaunistada — osta näiteks magamistoa seinale üks seksikas pilt! Nädal sobib ka selleks, et kutsuda oma koju külalisi. Ent ühiskondlikus liinis võib olla palju segadust ja ebaselgust. Nädala hoiatus — mitte riskida!

***VÄHK

Eriti just nädala esimeses pooles võib toimuda mingi sündmus, mis sunnib sind oma plaane muutma. Või siis tekib häiriv lõhe töö- ja koduste asjade vahele — peresuhted võivad kannatada töömurede tõttu ja ka vastupidi. Oma koduses majapidamises peaksid olema väga hoolikas ümberkäimisel elektriseadmete ja kodumasinatega. Kuid nädal sobib suurepäraselt selleks, et loobuda oma vanadest mõttemustritest, saada lahti mõnest halvast harjumusest.