***JÄÄR

Nädala esimeses osas tegele asjade lõpetamise, mitte alustamisega. Avalikes kohtades suureneb asjade kaotamiste ja varguste tõenäosus. Ka tervis vajab rohkem hoolitust.

Nädala teises pooles (täpne aspekt 14. märtsil) hakkab mõju avaldama juba Veenuse ja Marsi kvadraat. Selle aspekti mõjul võib sinus suureneda omandiiha ja armukadedus — püüad oma partnerit rohkem kontrollida ja teda kuidagi mõjutada.

***SÕNN

Sinu ja mingi grupi vahel võib toimuda sündmus, mis paiskab korraks kõik segi. Võimalik, et meeskond või kollektiiv tahab sind endale allutada — aga sinu ego ei saa sellega ju nõus olla! Või toimub midagi sarnast sinu ja su sõprade vahel. Võimalik on ka vastupidine variant — sa keeldud kooris koos teistega laulmast ja hakkad soleerima. Seega seisneb nädala väljakutse selles, kuidas leida tasakaal enda ja grupi või sõpruskonna huvide vahel.

***KAKSIKUD

Mida kõrgem on sinu ühiskondlik positsioon, seda pingelisem on saabuv nädal. Samuti koged tavalisest suuremat stressi juhul, kui sul on parajasti käsil sinu jaoks olulised asjad ja ettevõtmised — siis võib juhtuda, et avastad oma plaanides vea, mis sunnib sind käigu pealt ümber orienteeruma. Armastuse keerdkäikudes oled nüüd julge ja annad oma partnerile mõista, millised on su tegelikud soovid.

***VÄHK

Millesse sa usud ja milline on sinu tegelik maailmavaade? On sul kindel arusaamine maailma asjadest, või oled selles osas tuulelipp? Selle nädala päikesevarjutus võib sul korraks maailmapildi kõikuma lüüa — võid hakata uskuma asjadesse, mis on tegelikult kollektiivse massipsühhoosi tulemus, mitte sinu enda arusaam. Ürita mõelda ikka oma peaga ja siis asetuvad kõik asjad oma kohtadele.