***JÄÄR

Suhted teistega võivad su ellu tuua palju uut ja huvitavat — keegi võib sind millegiga üllatada või isegi ehmatada. Sinu ja su partneri vahel on palju loovust ja eksperimenteerimisruumi. Suhted võivad tekkida kergelt, kuid sel juhul ei maksa loota, et need oleksid püsivad. Nädal võib aga kujuneda pingeliseks neile, kes õpivad või teevad palju vaimset tööd. Samuti võivad ettetulevad probleemid tunduda sulle raskemad, kui need tegelikult on. Ära aja oma mõtetes asju liiga keeruliseks!

***SÕNN

Eriti just nädala esimeses pooles võidakse proovile panna sinu võime hoida end iga hinna eest oma turvalises mugavustsoonis. Sündmused võivad võtta suuna, mille tagajärjel pead astuma samme, mida sa hea meelega ei astuks. Samuti võib su hinges olla konflikt soovi vahel olla kellegiga lähedane ja soovi vahel olla täiesti vaba ja mitte kellestki sõltuda. Kui oled magusasõber, siis võib sind tabada vastupandamatu iha šokolaadi või mõne muu hõrgutise järele.

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Saturni ühendus sinu üks-ühele suhete märgis (Amburis) võib tuua takistusi ja blokeeringuid suhete liinis. Aga seda vaid juhul, kui suhe on sinu jaoks vaid meelelahutus või võimalus iseenda eest põgeneda. Kui aga tahad kedagi sügavuti ja täie pühendumusega tundma õppida, siis annab nädal sulle oma õnnistuse. Tunned end paremini mingis suuremas seltskonnas, aga kellegiga kahekesi jäädes võid tunda end kohmetuna.

***VÄHK

Peaksid nüüd hoolitsema selle eest, et sa end tööga ära ei tapaks. Ehk siis ära jäta asju viimasele minutile, vaid jäta endale mõistlik ajatagavara. Sest võimalik, et sinu ellu tulevad mingid plaanivälised tööd ja tegemised, mida sa ei oska ette näha. Hoia ka tervis, ära külmeta.

Samas võib sinu suhe oma koduse partneriga olla kantud mingist uuest ja huvitavast momendist, mis aitab rutiinist välja murda.