JÄÄR

Parim nädal selleks, et end kätte võtta ja üles töötada! Marsi asend lubab nüüd kerge vaevaga teha vajalikke vigade parandusi just tööalases ja ühiskondlikus liinis. Piltlikult öeldes moodustavad nüüd märksõnad „raha, töö ja positsioon“ omavahel trigooni, mis tähendab, et need märksõnad on omavahel kooskõlas ja harmoonias. Suudad nüüd vahet teha olulisel ja ebaolulisel ning näed selgelt, mida on vaja teha edu saavutamiseks.

Oled tavalisest efektiivsem ja produktiivsem. Vajaduse korral oled võimeline ka laiahaardeliselt organiseerima ja teisi oma tegemistesse kaasa tõmbama. Meelsamini tegutsed üksi kui koos teistega. Kollektiivis võid tunda end mõnevõrra ahistatuna — sul on tunne, et sa ei saa end vabalt väljendada, kuna pead liiga palju teistega arvestama.

SÕNN

Kolmapäeval (mõju läbi nädala) leiab Sõnni märgis aset Veenuse-Jupiteri-Liliti ühendus. See on eriline, igati õnnelik ja võimalusterohke seis, mis võib avada sinu eest palju siiani suletud uksi! Nüüd on võimalikud põnevad kohtumised, erilised ja ootamatud ettepanekud. Sinu isikupära ja naiselikkus hakkavad nüüd teistele eriti silma, muutes sind populaarseks igas seltskonnas.

Suudad nüüd rohkem nautida igat hetke, olla see, kes sa tegelikult oled. Lisaks moodustab Veenuse-Jupiteri-Liliti ühendus omakorda Suure Trigooni Marsi ja Pluutoga. Vaieldamatult on tegemist ühe üsna harukordse planeetide õnneliku konfiguratsiooniga, mida peaksid püüdma maksimaalselt ära kasutama. Näiteks alusta võimalikult paljude sinu jaoks oluliste ettevõtmistega, tutvu uute inimestega, avasta endas uusi võimeid ja oskusi!

KAKSIKUD

Su hinges ärkab nüüd ellu igatsus ilu ja harmoonia järele — tunned, et oled võimeline vastu võtma palju armastust. Su alateadvuse salapärases kambris puhuvad poeetilised tuuled, mis panevad looma — kirjutama, maalima, luuletama. Tunned suurt vajadust jagada oma selliseid meeleolusid teistega.

Sind köidab nüüd kõik salapärane ja müstiline — paned tähele märke ja endid, mida ennem ei märganud. Kõik su ümber justkui räägiks sinuga — saad järsku aru, mida tähendab mõiste Ühendväli — kõik ongi üks, eraldatud on vaid illusioon. Kui sa aga selliste teemadega pole harjunud tegelema, tunned lihtsalt suuremat armastust kõige vastu. Praktilisel tasandil sobib nädal kodu uuendamiseks, remondiks, kodu ja perega seotud muudatuste tegemiseks. Aga ka muudatusteks kõige laiemas mõttes.

VÄHK

Parim nädal selleks, et kasutada oma sõnajõudu ja teha teistele selgeks oma tegelikud vajadused. Suudad nüüd oma mõtteid paremini ja selgemini sõnastada ja see omakorda avaldab su partneritele tugevat muljet. Seega on käes aeg rääkida sulle olulistest asjadest! Nii neljasilmasuhetes kui ka suuremas seltskonnas jõuab sinu sõnum teistele paremini kohale.
Siiski võivad suhted ülemuse või mõne teise „tähtsa ninaga“ olla mõnevõrra äkilised ja ettearvamatud ning tuua kaasa kas ootamatusi. Seevastu suhted sõprade ja tuttavatega toovad ilusaid ja südamlikke hetki, rõõmu ühiste ideaalide jagamisest ja ühisest tutvusringkonnast. Seega sobib nädal rohkem sõpruseks kui armastuseks.