JÄÄR

Kolmapäeval teeb Kaljukitses liikuv Päike kvadraati Jääras liikuvale Uraanile – kuid aspekt mõjub kogu nädala vältel. Niisiis on oodata üsna äkiliste ja ettearvamatute võngetega nädalat, mil juhtuda võib kõike – eriti just asju, mis on ebaloogilised, veidrad või isegi šokeerivad. Ja mida „korralikum“ ja vaoshoitum sa oled olnud, seda suurema kohina ja mühinaga nüüd su energiad valla pääsevad! Sulle võib tunduda, et oled end asjata maha surunud, et oled olnud liiga hillitsetud ning oma tegelikke vajadusi ja soove maha salanud. Väga hea, et on pikkade pühade nädal, sest pingelise töö korral läheksid kindlasti oma bossiga raksu.
Nädal sobib kenasti selleks, et seada enda ette kaugemaid eesmärke, võtta uusi kõrgeid sihte. Ürita hoiduda teiste üle domineerimisest ja „ärapanemisest“.

SÕNN

Aastalõpp võib olla seotud sündmuste või siis informatsiooniga, mille suhtes on sul raske mingit seiskohta võtta. Võimalik, et keegi ajab sind oma jutuga segadusse või on seisukohal, millega on sul raske nõustuda. Samas võid teada saada ka midagi põnevat, mis võib jäägitult su tähelepanu pälvida. Teisel tasandil peaks Veenuse ja Liliti opositsioon sind suhete loomisel ettevaatlikuks tegema. Nimelt võid kohtuda kellegagi, kes pole sinuga siiras ja üritab sind kuidagi enda huvides ära kasutada. Ka ei sobi nädal kallite aksessuaaride, eriti just ehete ostmiseks – ka kellelegi teisele kingituseks ei sobi osta. Küll aga võid hankida või veelgi parem – ise valmistada – talismani või amuleti.

KAKSIKUD

Nüüd tasuks sügavalt endasse vaadata ja üritada aru saada, mida sa peaksid muutma. Hetk on küps suuremate muudatuste planeerimiseks, aga ka koheseks läbiviimiseks. Praktilisel tasandil peaksid olema ettevaatlik ohtlikes olukordades, samuti ei ole soovitav anda ega võtta laenu ega ka muul viisil sattuda sõltuvusse kellegi teise rahadest ega ka muudest vahenditest. Kuid aeg soosib asjade-esemete parandamist, puhastamist, korrastamist. Ka oleks nüüd mõttekas teha kaugemaid tulevikuplaane, visualiseerida ja vaimus ette kujutada pilte tulevikust.
Kui viibid mõnes suuremas seltskonnas, võid sattuda vastuollu selle seltskonna enamusega. Ka kehtib sinu kohta lause „omadele võõras ja võõrastele oma“.

VÄHK

Sinu ja teiste vahel võib olla palju mingit kummalist pinget. Sulle võib ka tunduda, et pead teiste pärast oma tegelikke soove ja vajadusi maha suruma või olema viisakusest nõus asjadega, millega sa tegelikult nõustuda ei saa. Näiteks on võimalik, et kohtud sellise mehega, kes üritab sind mingil viisil survestada või sinuga kuidagi manipuleerida. Ära lase endale pähe istuda! Jää ikka iseendaks ja mängi lahtiste kaartidega. Sest kui nüüd järele annad, on sul hiljem raske sellest valutult välja tulla.
Ent loomingulises plaanis ehk siis kõiges, mis puudutab sinu alateadvuse sügavusi ja hingelist loovust, oled omas elemendis ja naudid oma võimet asju südamega tunnetada.