***JÄÄR

Marsi ja Saturni opositsioon võib mõjuda takistavalt ja piiravalt — eriti olukorras, kus sinu ideed ja mõtted vastanduvad kellegi teise mõtetele ja ideedele. Seega on pinged maailmavaate ja tõekspidamiste pinnalt kerged tekkima. Kuid omaette olles (kui ei pea oma mõtteid teistega jagama) võid tulla väga heade lahenduste peale. Kuid armuasjade liinis ning seltskondlikus plaanis on nädal äärmiselt paljutõotav! Hakkad silma, sinu isiku vastu tuntakse suurt huvi.

***SÕNN

Veenuse ja Uraani ühendus võib olla sinu jaoks äärmiselt loominguline seis, mil su alateadvuses tekivad originaalsed seosed ja äratundmised. Suhete tasandil märkad samuti selliseid detaile, mida sa tavaliselt tähele ei pane. Samas võib see seis tekitada sinus kiusatuse salasuhte loomiseks. Sulle meeldivad nüüd varjatud ja peidetud asjad just partnerluse teemas. Otsid armastusest uusi mõõtmeid ja dimensioone. Nädal ei soosi rahaasju, eriti tuleks hoiduda võlgadest ja laenudest.

***KAKSIKUD

Kaksikutes liikuv Marss on esmaspäeval täpses opositsioonis range ja piirava Saturniga. Seega nõuab eriti nädala esimene pool sinult püsivust ja kannatlikkust. Tuleb rohkem pingutada, kergelt ei tule midagi. Kiirustamine võib kaasa tuua tõsise tagasilöögi. Nädala teises pooles hakkab mõjuma Kaksikutes liikuva Päikese kvadraat Neptuuniga — oht langeda pettekujutelmade mõju alla. Kuna Päike on ka meeste sümbol, hakkad mehi nägema läbi moonutava filtri — ja see filter koosneb nii sinu igatsustest kui ka hirmudest.

***VÄHK

Nädal nõuab energia säästmist ehk siis keskendumist vaid kõige olulisemale. Uusi asju ei tasuks ette võtta ning peaks püüdma lõpetada kõik poolikud ettevõtmised. Suhetes on vajalik ausus ja otsekohesus — keegi võib sinuga mingeid mänge mängida. Nädala teine pool paneb sulle ette kas roosad või mustad prillid. Oled kas soovmõtlemise või siis oma hirmude ja kartuste ohver. Romantilises plaanis valitseb oht langeda mõne ebasiira ja mesikeelse võrgutaja võrku.