***JÄÄR

Päikese ja Merkuuri soodne asend sinu karjääri ja ühiskondliku tegevuse märgis (Kaljukitses) loob sulle nüüd selles liinis suurepäraseid võimalusi. Isegi lihtsa ja tavalise igapäevatöö puhul võid avastada uusi viise, kuidas oma tööd viljakamaks ja efektiivsemaks muuta. Ka intiimses liinis on palju sellist, mis tekitab elevust ja soovi proovida midagi uut. Samuti on heas seisus kõik reisimise ja välismaaga seonduv.

***SÕNN

Veenuse harmooniline aspekt vahelduse, vabaduse ja üllatusteplaneedi Uraaniga toob need märksõnad sulle lähemale. Nüüd on kerge muuta neid suhteid, mis sind ei rahulda ja mis tunduvad sulle rutiinsed või on seotud mingite kohustustega. Sõnapaar muutus-suhted tuleb nüüd esile just positiivses võtmes. Väga suur on tõenäosus kohata kedagi, kes jagab sinu maailmavaadet ja ellusuhtumist. Hea nädal reisideks, õpinguteks.

***KAKSIKUD

Merkuuri trigoon õnnesümboli Jupiteriga mõjub antud juhul igati tasakaalustavalt, kuna Merkuur on Kaljukitses, mis on Kaksikute sisuline (mitte täiend-vastand). Seega suudad ehk olla tavaliselt püsivam ning isegi sinu tavaline vaenlane Rutiin tundub olevat täitsa talutav tegelane. Ja mis eriti lahe Veenus sinu üks-ühele suhete märgis (Amburis) on tõeliselt erutavas asendis!

***VÄHK

Suurepärane nädal kõikideks suheteks, kokkulepeteks, lepinguteks jne. Suhe, mis nüüd alguse saab, tõotab tulevikus tulla väga kasulik ja viljakas nii sulle endale kui ka su partnerile. Veenuse asend lubab prognoosida meeldivaid arenguid seal, kus on tegemist mingite kohustuste ja vastutusega. Tavaline rutiinne töö võib tunduda korraks ootamatult huvitav või kohtud tööalaselt väga meeldiva inimesega