***JÄÄR
Marss on teist korda Pluuto ja Uraani „tangide“ vahel. Seega moodustab Marss ülipingelise ja plahvatusohtliku kolmnurga — taukvadraadi. Sellise seisuga võib ka luuavarrest pauk tulla — seega tasuks olla äärmiselt ettevaatlik igas olukorras, kus võib midagi ootamatut ja äkilist juhtuda. Eriti muidugi liikluses ja ka ümberkäimisel elektri, tule ja ohtliku tehnikaga.

Ja kuna Marss liigub Kaaludes, mis on Jäärade jaoks partnerluse ja üks-ühele suhete märk, võivad pingestuda ka paljud suhted. Ka koostöö alustamine ja siduvate lepingute sõlmimine pole soovitav, kuna edaspidine koostöö tooks kaasa lahkarvamusi, vaidlusi ja tülisid.

***SÕNN
Kui oled parajasti puhkusel või naudid lihtsalt rahulikku elu, toob nädal su ellu uut värskust ja uusi ideid. Hakkad mõnd asja teise nurga alt nägema ja see tekitab sinus uut entusiasmi. Kui aga oled tööga hõivatud ja ehk isegi ajahädas, muudab nädal su elu päris stressirohkeks. Kui su töödes ja tegemistes on esinenud mingeid vigu või puudusi, siis nüüd pead neist aru andma või hakkavad need puudused sind ennast segama või häirima. Nüüd on käes hetk, kus järgi võib anda keti kõige nõrgem lüli — ole siis valmis koheselt ja kiirelt seda lüli tugevama vastu välja vahetama.

***KAKSIKUD
Teisipäeval ja kolmapäeval võib Merkuuri retrograadsus Kaksikute viimases kraadis muuta sind hooletuks ja „mütsiga löövaks“. Arvad, et kõik läheb õnneks, aga ei pruugi minna.
Ka võib planetaarne muster tekitada sinus hetkelise võimujanu ja soovi kasutada oma teadmisi-oskusi vaid enda huvides või teiste vastu. Ahvatlevatesse pakkumistesse ja präänikuga vehkijatesse tuleks suhtuda ettevaatlikult. Halval juhul on võimalikud juriidilised prohmakad, trahvid või lihtsalt valesti koostatud dokumendid.

***VÄHK
Kui oled ühiskondlikult aktiivne, pead nüüd olema valmis võtma vastutust. Pead andma aru tehtud ja tegemata töödest. Kui puhkad ja oled omaette, tekib sul sisemine vajadus asju paremaks muuta. Kui oled olnud laisk, tunned nüüd süütundeid.
Grupisuhted ja meeskonnatöö, samuti suhted sõprade-tuttavatega kipuvad olema tavalisest pingelisemad. Parem kui saad tegutseda omaette ja olla iseenda peremees. Kui aga oled pealesunnitud suhtlemise olukorrad, võib kellegagi kergesti ütlemiseks minna. Kuid romantilises plaanis on su võimalused kõvasti üle keskmise.