***JÄÄR

Kaaludes (mis Jäära jaoks on partnerluse ja kõikide üks-ühele suhete märk) liikuv Päike surutakse sellel nädalal justkui tangide vahele — Kaljukitsest survestab Päikest Pluuto kvadraat ning Jäärast Uraani opositsioon. Seega võivad sinu partnerid käituda veidralt, ettearvamatult või lausa provokatiivselt. Keegi võib sind tõsiselt üllatada, ehmatada või lausa šokeerida. Või toob nädal kummalisi kohtumisi veidrate tüüpidega, kelle kohta sul on raske mingit hinnangut anda. Partnerlus kui selline ja kõik suhetega seonduv on nüüd rahutus, muutlikus ja üllatuslikus faasis. Seega on nädal soodne juhul, kui tahad suhetesse tuua uut värkust ja uusi tuuli. Kuid kuna tegemist on Päikese, mitte Veenusega, on tegemist pigem ühiskondlike-sotsiaalsete või töiste suhetega, mitte tingimata intiimsuhetega.

***SÕNN

Nädalas on palju pingehetki, tugevat konkurentsi ja rivaalitsemist paljudel elualadel. Kui su tegevus pole olnud tasemel, siis nüüd näidatakse su peale näpuga ja sa saad tunda suurt kriitikat. Eriti just igapäevatöö ja olmerutiiniga seonduv võib nüüd tõsist peavalu valmistada — eriti juhul, kui oled oma tööd viimasele minutile jätnud — siis saab nädal olema tõeline hullumaja! Samas, kui ikka töid õigeks ajaks valmis ei jõua, siis ära end sellepärast veel tööga ära tapa! Sest just praegu on käes hetk, kus igasugune tööga ülepingutamine võib tervisele paraja paugu panna. Samuti tasuks võimaluse korral vältida tööga seotud reise või lihtsalt suhteid välismaaga. Ka kõik kohtu ja muude juriidiliste protsessidega seotud asjaajamised on ebasoovitavad. Ka tasuks olla ettevaatlik loomadega.

***KAKSIKUD

Nädal võib sinus tekitada kiusatuse kõik ühele kaardile panna ja võtta hulljulgeid riske. Sa oled häälestunud kiire edu ja läbimurde lainele ning igasugune viivitus ja takistus ajab sind marru. Sa tahad kõike kohe ja kiiresti ja just sulle sobilikel tingimustel. Sul võib tekkida petlik arvamus, et sulle on rohkem lubatud kui teistele. Kui oled aktiivse eluviisiga ja liigud palju erinevates seltskondades ning suhtled palju, võid sattuda peadpööritavasse afääri või skandaali — võid sattuda ootamatult avalikkuse vaatevälja just seoses mõne šokeeriva asjaoluga. Raha-ja äriasjade liinis peaksid vältima olukordi, kus sattud sõltuvusse kellegi teise rahadest, varadest või muudest ressurssidest. Kui su sõbranna tahab sinu käest mingit vidinat laenata, ütle talle viisakalt ära.

***VÄHK

Vähis liikuv Lilit on sellel nädalal haaratud Suurde Risti, mille tippudeks on Lilit, Päike, Pluuto ja Uraan. Seega on oodata eriti võimsate vibratsioonidega nädalat, mil peaksid hoolikalt hoidma oma mainet ja mitte tegema midagi, mis võib su hea nime kahjustada. Oled nüüd väga aldis igasuguste meelituste ja komplimentide suhtes, mille kaudu on sinuga lihtne manipuleerida.

Kui sul on käsil mõni oluline tööalane või muidu ühiskondlik projekt, võidakse seda saboteerida või sind ennast kuidagi provotseerida ja panna tegema asju, mida sa muidu ei teeks. Sa võid poolkogemata ja vastu enda tahtmist sattuda rolli, mis ei ole sinu tegelik roll ja mille tõttu sa jätad inimestele endast täiesti vale mulje. Teisel tasandil võivad su partnerid, nii liitlased kui konkurendid, käituda sinu suhtes veidralt, kummaliselt või lihtsalt ettearvamatult.