***JÄÄR
Uus nädal võib olla seotud kas mõne olulise kulminatsiooni ja kõrghetkega või siis vastupidi — kriisi ja väljakutsega. Kõik sõltub su eelnevatest tegudest — nüüd on käes aeg maitsta neid vilju, mida aega tagasi külvasid. Mida rohkem sinust sõltub ja mida kõrgem on sinu positsioon ühiskonnas, seda olulisem või pingelisem on nädal. Kindlasti ei tohi sa praegu minna kergema vastupanu teed, vaid pead tegema maksimaalseid pingutusi, et säilitada ja kindlustada oma positsiooni.

***SÕNN
Kätte on jõudnud pingeline aeg neile, kes on seotud õpingute või intensiivse vaimse tööga. Ka reisimise ja välismaaga seotud tegevused võivad kaasa tuua viivitusi ja takistusi või siis juriidilisi ja seadusandlikke probleeme. Teine oht on see, et sa ei oma asjadest piisavat infot ja võid puuduliku või lausa vale info põhjal langetada ebaõige otsuse. Ja kui sul on mingeid saladusi, siis võib ka see asjaolu olla probleemide põhjuseks. Samas soosibki Veenuse ühendus Uraaniga salasuhte teket.

***KAKSIKUD
Sellel nädalal tasuks olla ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal, kus on võimalik end vigastada. Käi nii tule, terariistade kui ka tehnikaga ettevaatlikult ümber. Kui sul on plaanis teha mingeid muudatusi või uuendusi, siis võid kogeda mitmesuguseid takistusi või endale vastutöötamist. Eriti keerulised võivad olla suhted meeskonnas, kollektiivis, mingis rühmas või seltskonnas. Sinu ja teiste vahel võib olla palju kadedusest ja konkurentsist tingitud pingeid. Kuid nädal soosib sõprust ja suhteid ühiste huvide-hobide pinnalt.

***VÄHK
Mida aktiivsem sa ühiskondlikus-sotsiaalses plaanis oled, seda pingelisem on nädal. Su konkurendid ja oponendid võivad kasutusele võtta oma raskerelvad ja sinu pihta tuld anda. See omakorda võib tekitada olukorra, kus sa lähed kaitsest üle rünnakule. Ka sinu suhe oma bossi või kellegi teisega, kellel on sinu üle võim, võib olla ülimalt pingeline. Nädal võib võrdsel määral tuua kaasa mõne positiivse kulminatsiooni või siis ootamatu takistuse või mõõnahetke.
Ettevaatust liikluses ja ümberkäimisel ohtliku tehnikaga!