***JÄÄR
Nüüd võib sulle tunduda, et oled sunnitud langetama olulisi otsuseid või pead oma tegevust mingil viisil ümber korraldama. Võimalikud on pealesunnitud muutused või lausa väline surve. Mõned su saavutused, hüved või kättevõidetud privileegid võivad löögi alla sattuda. Kui sul on konkurente või avalikke vaenlasi, võivad nad käiku lasta oma raskerelvad. Sinu sotsiaalsed ja ühiskondlikud saavutused võidakse seada kahtluse alla. Pehmemal tasandil võidakse lihtsalt aru pärida tegema tööde kohta või sunnitakse sind midagi ümber tegema.

***SÕNN
Sõnnis liikuv Veenus moodustab laupäeval (mõju läbi nädala) kvadraadi Lilitiga — see aspekt võib sinus tekitada mitmesuguseid kiusatusi ja ahvatlusi — võimalik, et sa ei suuda endale nüüd midagi keelata ja võid seega minna kaasa asjadega, mis su mainet ja reputatsiooni kahjustavad. Kuid kõrgemal tasandil on Lilit alati seotud seotud võimsate loominguliste jõududega, oskusega näha ka tavalises erilist. Seega kasuta hetke ära ja kirjuta näiteks vajalik armastuskiri või midagi muud, kuhu on vajalik oma „hing“ sisse panna.

***KAKSIKUD
Algav nädal tekitab tunde, et mitte millegi peale ei saa kindel olla — õhus on rahutust, ootusärevust, ebamäärast igatsust. Võid tajuda, et sa justkui ei mahuks enam iseendasse ära ja seega pead end „välja murdma“. Kodu ei tundu enam mitte kui kindlus, vaid kui vangla. Harjumused ja traditsioonid pigem ahistavad, kui annavad kindluse. Kodune majapidamine võibki sind nüüd ahistada sellega, et midagi vajab näiteks kiiret remonti, pesumasin võib otsad anda, köögikombain kartuli asemel sind ennast lõikuda jne. Ettevaatust elektriseadmetega!

***VÄHK
Kui töötad grupis või meeskonnas, võid tajuda, et teised takistavad või segavad sinu loomingulist vabadust. Sa tunned, et sa ei saa olla „mina ise“, vaid pead pidevalt arvestama grupi huvidega. Samas sa rõhutad ehk oma individuaalsust liiga demonstratiivselt ja see häälestabki teised sinu vastu. Teisel tasandil peaksid Veenuse ja Liliti kvadraadi tõttu vältima kallite aksessuaaride ostmist, kuna selle seisuga soetatud asjad võivad kergesti kaduda või kurikaelte huviorbiiti sattuma. Osta võiks aga kunsti ja müstilise iseloomuga vidinaid.