***JÄÄR
Kasuta uut nädalat selleks, et anda oma tegevusele mingi avaram ja laiem kõlapind. Püüa oma sõpru ja mõttekaaslasi endaga kaasa tõmmata. Seega selgita oma plaane ja eesmärke teistele ning sa võid leida endale tänuväärse abilise või lausa mõjuka soosija. Parim nädal selleks, et viia end kurssi mõne uue teema või valdkonnaga. Ka reisimine või suhted välismaaga võivad mingit rolli mängida. Nädal sobib ka selleks, et midagi kindlustada ja tugevdada.

***SÕNN
Kui oled olnud piisavalt tasemel ja teinud vajalikke ettevalmistusi, siis nüüd võid oma tegevuses saavutada kas läbimurde või jõuda lihtsalt mingile uuele „levelile”. Samas, kui oled seanahka vedanud, siis võib sind tabada kriitika. Sel juhul pead ehk midagi ümber tegema, oma plaane ja kavasid korrigeerima. Kõikide üks-ühele suhete osas on nüüd võimalik leida endale tugev liitlane. Seda enam ära tee midagi, mis võiks sinu suhtes hoopis opositsiooni tekitada.

***KAKSIKUD
Jätkuvalt on oluline roll kõikidel suhetel — eriti just neljasilmakohtumistel. Kuid edu saadab sind ka meeskonnatöös ehk siis seal, kus oled mingi suurema rühma või rühma liige. Sel juhul õnnestub sul oma isiklikke ideid serveerida nii, et need tunduvat olema ka teiste omad. Seega oled väga osav asju enda kasuks pöörama. Nädala probleemiks võib olla sinu püsimatus ja vastumeelsus töötegemise suhtes — on ju palju põnevamaid asju kui töö!

***VÄHK
Nüüd peaksid keskenduma eelkõige detailidele, millest mõni võib olla võtmetähtsusega. Kindlasti ei tohiks sa oma töödele ja kohustustele käega lüüa. Teisel tasandil võivad olulisemaks muutuda tervisega seotud momendid. Õige aeg selleks, et võtta omaks mingi uus kasulik ja tervislik harjumus, alustada treeningutega jne. Romantilises sfääris on võimalikud jõulised ja kirglikud arengud. Loomeinimesed võivad kogeda tugevat inspiratsiooni.