***JÄÄR

Sellel nädalal, eriti nädala teises pooles hakkab tunda andma Marsi ja Pluuto ühendus (täpne ühendus 11. novembril). Ühendus leiab aset Kaljukitses, mis on Jäärade jaoks nii karjääri kui ka igasuguse muu sotsiaal-ühiskondliku tegevuse sektor. Arvestades ka muud aspektimustrit, sobib nädal kenasti suuremate (eriti tööalaste) muudatuste planeerimiseks või teostamiseks. Samas võivad aktiviseeruda sinu konkurendid ja oponendid.

***SÕNN

Teisipäeval ja kolmapäeval ole tähelepanelik avalikes kohtades — oht oma asju kaotada või lasta ära varastada. Samas võivad need päevad olla väga loomingulised. Neljapäeval ja reedel liigub Kuu Sõnnis — sobivad päevad keskendumiseks iseenda vajadustele, samuti romantilisteks suheteks. Nädal tervikuna soosib vaimset avardumist, tutvumist uute ja huvitavate teemadega.

***KAKSIKUD

Sobiv nädal selleks, et võtta põhjalikuma vaatluse alla oma harjumused ja igapäevarutiin — eriti seoses tervisega. Võiksid loobuda mõnest halvast harjumusest — või vähemalt võtta vastu otsuse, et lähiajal selles vallas midagi ette võtad. Ka oma igapäevatöös tasuks asjad värske pilguga üle vaadata — võimalik, et leiad võimaluse tööga seonduvat efektiivsemaks või mugavamaks muuta.

***VÄHK

Jätkuvalt valitsevad suurepärased võimalused seoses meeldivamat laadi suhete ja üldse seltskondliku eluga. Mida rohkem ringi liigud, seda suurema tõenäosusega kohtad kedagi, kellega koos meeldivalt aega veedad. Samas võid läheneva Marsi-Pluuto ühenduse mõjul kokku sattuda ka isikuga, kes avaldab sulle survet või esitab mingeid tingimusi. Kui sul on konkurente või rivaale, võib nende tegevus aktiviseeruda.