***JÄÄR

Kuni reedeni liigub Jääras Marss, mis moodustab õnneliku aspekti püsivuse ja enesekontrolli sümboli Saturniga. Seega soosib aeg aeglast, kuid kindlat ja läbimõeldud tegutsemist. Aspekti mõju on tugevam nädala esimeses pooles. Intuitiivses plaanis ja alateadvuse tasandil toob nädal uut selgust ja arusaamist. Õige aeg puhastada oma hingesügavused tarbetust infomürast, samuti sobib aeg hingeliste ja kehaliste energiate ühendamiseks.

***SÕNN

Nädal sobib kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks ning ka muudatuste ja uuenduste tegemiseks seal, kus on tekkinud seisak ja rutiin. Aeg lasta oma ellu uus ja loobuda vanast ja aegunust. Reedel kell 2.34 jõuab Marss kui energia ja jõu (aga ka meheliku ja aktiivse mehe) sümbol Sõnni märki ja liigub seal kuni 21. aprillini. Seega on eelolev aeg soodne igasuguseks suuremaks füüsilist pingutust nõudvaks tegevuseks.

***KAKSIKUD

Käes on õige hetk haarata ohjad enda kätte — seda just seoses karjääri või muu ühiskondliku tegevusega. Sinu loomulik autoriteet ja mõjuvus on sellel nädalal tavalisest tugevam, mistõttu sinu sõnade ja tegudega tullakse rohkem kaasa. Ka soosib nädal muudatuste tegemist ja vigade parandust. Millegi uuendamine ja parandamine võib olla aktuaalne ka laiemas mõttes.
Samas tuleks suhete liinis vältida ebaausust ja kahemõttelisust.

***VÄHK

Nädal võib luua situatsioone, kus saad teada midagi sulle kasulikku, puutud kokku sellise infoga, mis aitab sind näiteks mõne keerulisema probleemi lahendamisel. Uus, huvitav, või lausa eksootiline informatsioon leiab sind kergemini üles. Parim nädal selleks, et süveneda mõnda eksootilisse või isegi veidi müstilisse teemasse. Ideaalne nädal ka reisi või õpingute alustamiseks. Suhete osas on rohkem seotud isiklikud ja ühiskondlikud suhted.