***JÄÄR

Päikese ja Marsi ühendus annab sulle totaalse energialaksu. Tunned vajadust tegutsemiseks, mistõttu käed rüpes istumine sulle sugugi ei istu. Ja kui sul hetkel midagi erilist teha ei ole, siis võid oma energia kergesti rumalustesse suunata. Kuna ühendus on Lõvis, mis Jäärade jaoks on afääride, riskide ja naudingute solaarmärk, siis võid minetada mõõdutunde ja lubada endale asju, mida hiljem kahetsed. Kuid mõõdukuse korral võib sul olla rohkem juhuslikku õnne.

***SÕNN

Hea nädal selleks, et oma koduses majapidamises midagi energiamahukat ette võtta. Parim aeg nii remondi alustamiseks kui ka suurpuhastuseks. Samas tasuks olla ettevaatlik nii tule kui ka teravate esemetega, eriti esmaspäevast kolmapäevani. Veenuse asend manitseb nädala esimeses pooles rahaasjades mõõdukusele. Suuremad ostud pole soovitavad. Nädala teine pool, eriti nädalavahetus võib aga tuua põneva elamuse või seikluse.

***KAKSIKUD

Kaksikutes liikuv Veenus on opositsioonis piirava ja kitsendava Saturniga. Seega on käes nädal, kus pead eelkõige suhete liinis õppima kannatlikkust ja püsivust. Ka laiemas plaanis pead leppima mõningate takistuste ja viivitustega — kui tahad kõike kohe ja kiiresti, siis pead pettuma. Seevastu Päikese ja Marsi ühendus peaks su intellekti muutma teravaks kui žiletitera. Ka su sõnadel on terav mõju, mistõttu kasuta neid õigesti!

***VÄHK

Uus nädal soosib raha- ja äriasju, kuid samas võib sellelt pinnalt ette tulla ka tugevat konkurentsi. Siiski peaks sul olema piisavalt palju energiat, et elu maisem ja praktilisem pool korda saada. Nii su sissetulekud kui ka väljaminekud võivad olla tavalisest suuremad. Seega jälgi, et sa ei ostaks kokku mõttetuid vidinaid või kulinaid, mida sa tegelikult ei vaja (eriti esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval)