***JÄÄR
Uus nädal võib olla sinu jaoks tõsiste väljakutsete ajaks, mil pead eriti palju pingutama, et püsida senisel tasemel. Halval juhul võib järele anda keti kõige nõrgim lüli või pead konkurentide survel oma plaane ümber tegema. Nädal on seda pingelisem, mida rohkem sa oled kiirustanud ja püüdnud kergemalt läbi ajada. Nüüd pead olema valmis selleks, et täiega vastutada oma tegemiste ja tegematajätmiste eest.

***SÕNN
Jätkuvalt on oluline teema kõik maailmavaate ja tõekspidamistega seonduv. Võid selles osas kogeda kellegiga kas äärmist mõtteühtsust või vastupidi — pöörad kellegiga usu ja uskumuste teemal tülli. Reisile minemine ei ole sellel nädalal hea mõte, kuna reis võiks sel juhul olla seotud takistuste ja viivitustega või tuua kaasa ülemääraseid kohustusi. Küll aga soosib aeg pühendumist tõsistele ja kauakestvatele õpingutele või uuringutele.

***KAKSIKUD
Muutuste ja muudatustega seonduv võib olla aktuaalne teema. Sa kas soovid muutust või siis seisad sellele jäigalt vastu. Nüüd ongi võimalikud sellised olukorrad, kus sa muudad midagi hooletult ja kiirustades või ei suuda midagi ära otsustada ja tekitad oma elus staatilise seisaku.
Teiseks teemaks võib olla kõik võlgade-laenude ja ühisomangiga seonduv. Kolmas võimalus on see, et pead tegelema vanade vigade parandusega. Nädal soosib millegi kindlustamist ja tugevdamist, vastupidava vundamendi loomist.

***VÄHK
Kõik suhted, kus oled kellegiga „nelja silma” olukorras, võivad nüüd sulle mingi väljakutse esitada. Põhiline on nüüd vastutada oma partneri ees ja mitte oma sõnu süüa. Kui oled kellelegi midagi võlgu — olgu selleks siis mingi teene või rahaline panus, siis nüüd pead selle võla tagasi maksma. Aga võib olla ka vastupidine olukord — hoopis sina ootad oma partnerilt võla tagastust või mingi olukorra heastamist-parandamist.