***JÄÄR

Algaval nädalal tunned, et tahad olla absoluutselt vaba ja sõltumatu. Sa ei kannata, kui keegi su vabadust piirab ja sulle mingeid tingimusi esitab. Mida noorem ja vallatum oled, seda suuremaid riske võtad. Kui oled sotsiaalselt aktiivne ja parajasti oluliste projektidega seotud, võid kuklas tunda konkurentide kuuma hingust. Kui su töödes ja tegemistes on puudujääke, siis nüüd võidakse seda sulle nina alla hõõruda.

***SÕNN

Neljapäevane Veenuse ja Neptuuni trigoon soodustab eriti platoonilist kiindumust ja sõprust. Nüüd olekski kõige parem lihtsalt oma kallimaga niisama koos olla ja üksteise seltsi nautida. Hoiduma peaks vestlustest, mis lähevad liiga sügavaks ja kus võib tekkida võimalus vaidluseks või valestimõistmiseks. Nii kõige lihtsamates sõnades kui ka keerulisemates kommunikatsioonivormides võib nüüd ette tulla arusaamatusi ja valetõlgendusi. Nii sinul endal kui ka su kaaslasel võib tekkida kiusatus kasutada sõnu relvana oma Ego kehtestamiseks..

***KAKSIKUD

Kaksikute valitseja — Merkuuri pingeaspektid nii Pluuto kui Uraaniga muudavad algava nädala sinu jaoks üsna rahutuks ja ettearvamatuks. Võib juhtuda asju, mida sa ei oska ette näha või mis mis toovad kaasa keerulisi inimsuhteid. Eriti just elu materiaalne pool võib nüüd muret valmistada. Suuremate ostu-müügitehingute puhul ole juriidiliselt täpne ja küsi kindlasti asjatundja käest nõu!

***VÄHK

Teisipäeval teeb Vähis liikuv Merkuur opositsiooni Kaljukitses liikuva Pluutoga. Seega võid nädala esimeses pooles olla teiste suhtes kahtlustav ja umbusklik. Samuti oled sa ülitundlik igasuguse kriitika suhtes.

Samas teeb neljapäeval (mõju läbi nädala) Vähis liikuv Veenus trigooni Neptuuniga — seega on nädal romantilises plaanis igati paljutõotav!