***JÄÄR

Veenuse asend lubab nädala esimeses pooles palju ilusaid ja meeldivaid hetki — eelkõige seoses puhkuse, meelelahusega, pidude ja naudingutega. Nüüd on kergem leida vaheldust ja selliseid olukordi, mida sa südamest naudid. Sul võib olla ka rohkem juhuslikku õnne ja vedamist — see aga ei tähenda, et võiksid võtta rumalaid riske. Su armuhetkedes on kergust ja mängulisust, mis võib kohati isegi kergemeelsusena näida.

Teisel tasandil soosib nädal uute sügavuste ja võimaluste avastamist oma koduses elus ja suhetes lähedastega. Väga sobiv aeg looduses, eriti aga veekogu või mere ääres viibimiseks. Samas ei tohiks päikesevõtmisega liialdada!



***SÕNN

Esmaspäevane Veenuse ja Uraani trigoon lubab ka lihtsates asjades näha uudseid momente. Aspekt toob eriti kodusesse ellu ja peresuhetesse uut värskust — tunned, et hingamisruumi ja hapnikku oleks justkui rohkem. Näed ilu ja harmooniat ka seal, kus sa seda varem ei märganud. Nädala esimene pool sobib ideaalselt nii kodu kaunistamiseks kui ka idüllilises looduses viibimiseks — eriti vaikse ja maagilise veekogu ääres telkimiseks.

Suhete osas võib nädal elavdada mõne vana suhte või sa lihtsalt mõtled rohkem oma möödunud suhete ja sellega seonduva peale. Või ilmnevad mõne minevikus asetleidnud suhte või kohtumise tagajärjed.



***KAKSIKUD

Algav nädal võib olla seotud tõsiste valikuraskustega — kas võtta või jätta see või teine vidin ostmata, kas minna külla sinna või tänna? Oled nagu kits kahe kuhja vahel, suutmata otsustada kummast kuhjast suutäis võtta. Ka on sul nüüd oht sattuda ostumaania lainele — võid kokku osta asju, mida sa üldse ei vaja. Või ostad ühe kalli jubina ja siis pärast avastada, et „see ei ole ikka see”. Asi võib olla lihtsalt selles, et asjad ja esemed annavad sulle mingi kindluse, mingi konkreetse pidepunkti. Sa ehk pelgad tegeleda keerukate psühholoogiliste nüanssidega ja selle asemel keskendud asjademaailmale.

Veenuse asend soosib eriti nädala esimeses pooles eelkõige sõprust ja huvitavaid kohtumisi ühiste huvide ja hobide alusel.



***VÄHK

Käes on nädal, mil hakkad teistele rohkem silma — seda nii heas kui halvas. Seega hoolitse oma maine eest ja ära tee midagi, mis võiks sind näidata „musta lambana”. Ehk siis ulu ikka kaasa, kui oled huntide seas! Reedene Jupiteri ja Liliti ühendus Vähi märgis toob rõhutatult esile nii sinu head kui halvad küljed — su kohal oleks justkui mingi suurendusklaas, mille läbi sind uuritakse. Samas annab see aspekt sulle endale võimaluse sügavalt endasse vaadata — ja seeläbi võid paremini aru saada sellest, mis mulje sa teistele jätad. Võimalik, et kohendad veidi oma minapilti ja hakkad teadlikult veidi teistmoodi käituma. Samas säilita siirus, ära hakka mingit võõrast rolli etendama!