***JÄÄR

Teisipäevane Kuuvarjutus Kaaludes ehk Jäära jaoks kõikide üks-ühele suhete märgis võib luua olukordi, kus keegi käitub sinu suhtes ülemäära emotsionaalselt või sind kuidagi provotseerib. Lisaks moodustab Jäära valitseja — Marss — Suure Risti Pluuto, Uraani ja Jupiteriga. Seega kasuta seda võimast energiat selleks, et viia läbi vajalikud muudatused, transformeerida ehk muuta neid energiad, mis su ellu enam ei sobi. Kui sa sellega hakkama ei saa, võid leida end keset kõige põletavamat konflikti.

***SÕNN

Selle nädala kõige olulisemad märksõnad seostuvad tervise ja rutiinsete kohustustega. Kindlasti ei tohiks sa nüüd üle töötada, leidma õige puhkuse ja töö tasakaalu. Jätkuvalt võib olla probleemide ja pingete allikaks kõik see, mis seostub saladuste ja varjatud asjaoludega. Ole suhetes avatud ja aus, väljendu selgelt — et vältida võimalikke arusaamatusi. Erilist ettevaatust nii liikluses kui ka suhetes loomadega.

***KAKSIKUD

Täielik Kuuvarjutus (teisipäeval kell 10.46) langeb Kaaludesse, mis Kaksikute jaoks on mõnusa meelelahutuse, aga ka mitmesuguste afääride ja riskide võtmise märk. Seega hoia nüüd eemale igasugustest ahvatlustest ja kiusatustest — annad kuradile sõrme, võtab terve käe!

Võid sattuda ka sellisesse armusuhtesse, mis sul pildi täitsa tasku kukutab — kuid positiivsel juhul suudad nüüd enda ellu leida uusi naudinguallikaid.

***VÄHK

Sina kui Kuu Tütar tunned end kuuvarjutuse nädalal täpselt nagu Kuu — vahetad „faase” nagu Kuu, oled muutlikus ja rahutus meeleolus. Eriti just koduses elus ja perekondlikes suhetes pead nüüd olema rõhutatult taktitundeline ja mitte üle reageerima. Sulle võib paista kõik palju hullemas valguses, kui asjad tegelikult on. Samuti võivad konkurendid ja oponendid tõmmata sind mingisse mängu, kus sa pead mängima teiste reeglite järgi. Või avaldab keegi sulle mingil viisil survet või paneb ebameeldivate valikute ette.