***JÄÄR

Ajahetk vajutab algavale nädalale uute põnevate väljakutsete pitseri — seda eriti vaimses plaanis. Sa tuled kas ise mõne pöörase idee peale, või kuuled kelleltki teiselt midagi sellist, mis lööb sind täiesti pahviks. Või hakkad mõnele vanale ja endaarust juba ammendunud teemale (või inimesele) täiesti uue pilguga vaatama — avastad vana uues kuues! Ka võimaldab nädal sul ennast teistele näidata kui täiesti kordumatut isiksust — just nüüd suudad oma parimad ja intrigeerivamad küljed oma kaaslastele loominguliselt välja mängida.

***SÕNN

Nädala vibratsioonid mõjuvad korraga nii avardavalt kui ka süvendavalt eelkõige just kõikidele suhetele. Käes on parim aeg selleks, et üritada mitterahuldavaid suhteid muuta, tuua neisse uut värskust. Ka psühholoogilisel tasandil tunnetad nüüd partnerlust palju sügavamal tasandil, oled võimeline nägema kellegi hinge sisse — või näeb tema samamoodi sind. Üsna soodne nädal ka kõigeks, mis seondub kinnisvara ja ühisomandiga — võid saada nendest kas otsest kasu või koged lihtsalt midagi meeldivat.

***KAKSIKUD

Kindlasti tasuks nüüd keskenduda kõikidele üks-ühele suhetele — partnerlus kui selline võib kujuneda meeldivaks ja kasutoovaks nii intiimses plaanis kui ka näiteks seoses kõikvõimalike kokkulepete ja lepingutega. Nüüd alguse saanud suhe või koostöö saab olema harmooniline ja viljakas nii sulle kui ka su partnerile. NB! Hoia tervist, söö ja puhka piisavalt — samuti oled eriti tundlik külma ja niiskuse suhtes.

***VÄHK

Tõeliselt suurepärane nädal selleks, et parandada oma igapäevase töörutiiniga seotud asjaolusid. Sa suudad nüüd ühendada oma naiselikkuse asjaliku ametlikkusega — mõjud soliidselt, aga samas soojalt ja usaldust äratavalt. Seega on parim aeg selleks, et nii oma bossile või mõnele teisele autoriteedile mõju avaldada. Töövestlused ja muud tööga seotud kohtumised peaksid sinu jaoks igati soodsalt lõppema.