***JÄÄR

Suurepärane nädal selleks, et läbi viia mõni suurem muudatus või lihtsalt võtta mõnes olulises küsimuses omaks uus suhtumine. Parim nädal vigade paranduseks, millegi parandamiseks ja uuendamiseks. Hea nädal ka millessegi põhjalikuks süvenemiseks. Seevastu Veenuse asend võib suhete osas hõõrdumisi ja ebakõlasid tekitada. Keegi võib olla sinu suhtes ülemäära nõudlik või siis vastupidi — oled ise paindumatu ja püüad oma soove ja tahtmisi läbi suruda.
Õhus on kirge — nii iha kui viha.

***SÕNN
Uus nädal soosib kõiki üks-ühele suhteid, andes neile laiema ja avarama kõlapinna. Kellesti võib palju abi ja kasu olla — eelkõige seoses ühiskondlike ettevõtmistega. Samas võib Veenuse-Pluuto kvadraat tuua nädalasse ka suhtega seotud pingeid. Võimalik, et oled ise liialt pretensioonikas ja esitad oma partneritele ülemääraseid nõudmisi. Eriti just nädala teises pooles häirivad sind inimeste juures kõikvõimalikud detailid ja pisiasjad. Püüa inimesi näha terviklikena, ära kritiseeri nende üksikuid omadusi!

***KAKSIKUD
Merkuur on nädala esimeses pooles trigoonis Neptuuniga ja teises pooles sekstiilis Pluutoga. Seega on nädala mõjud sinu jaoks üsna sügavad ja intuitiivsed, soosides eelkõige loomingulist tööd. Samas peaksid Päikese-Jupiteri ühenduse tõttu olema edukas ka igapäevastes argitoimetustes. Just praegu peaks sul olema võimalik anda oma argirutiinile mingi laiem ulatuvus, leida uus lisadimensioon. Intiimses liinis on palju kirge, aga ka draamat ja armukadedust.

***VÄHK
Sellel nädalal võib sul olla rohkem juhuslikku õnne — sul võib vedada nii pisiasjades kui ka mõnes suuremas ettevõtmises. Sellele teadmisele vaatamata ei tohiks sa võtta liiga suuri riske ehk siis panna kõiki mune ühte korvi. Nädal annab sulle võimaluse ühendada kerged ja meeldivad ja natukene sügavamad ja tõsisemad asjad. Romantilises plaanis võib olla palju kirge, aga ka draamat ja armukadedusstseene. Lähisuhetes võib ette tulla kahtlustamist ja usaldamatust