***JÄÄR
Marsi ja Pluuto jätkuv pingeseis hoiab sind endiselt võitlusvalmis meeleolus, mis positiivsel juhul võib muuta sind äärmiselt kiireks ja efektiivseks. Samas võid kergesti sattuda erinevatesse konfliktidesse või siis tabab sind konkurentide ja oponentide rünnak. Eriti pingelliseks võib kujuneda nädala teine pool (ettevaatust liikluses ja ohtliku tehnikaga!). Samas võid nende pingeliste mõjude laineharjal ka suure ja olulise läbimurde saavutada. Seega soosib aeg radikaalseid samme.

***SÕNN
Detailides peituv Saatan tegutseb edasi. Niisiis ole jätkuvalt valmis selleks, et sind uputatakse tüütute pisiasjade merre. Aga kui suudad selle kõigega toime tulla, võid oma töödes märkmisväärse läbimurde saavutada. Võid üle saada surnud punktist, viies läbi vajaliku muutuse. Eriti just nädala teises pooles püüa vältida ületöötamist ja stressi. Ettevaatust loomadega ja kõrgustes viibides. Suhete liinis on nädal endiselt soodne ja uusi võimalusi pakkuv.

***KAKSIKUD
Võimalik, et sul tuleb kasutada kogu oma tahtejõudu, et erinevatele kiusatustele ja ahvatlustele vastu seista. Sinus suurenevad erinevad soovid ja tahtmised, mistõttu võid end kergesti leida mõnest pikantsest situatsioonist. Eriti just nädala teises pooles võid hakkama saada mõne hulljulge tembuga, millel võivad olla ettenägematud tagajärjed. Kuid positiivsel juhul oled sellel nädalal äärmiselt loov, mänguline ja seltskonnas särav.

***VÄHK
Pane vaim valmis, sest tulemas on üsna pingeline ja võitlusrohke nädal. Sinu vastas olevad jõud võivad püüda sind kuidagi survestada ja sundida sind tegema asju, mida sa ei soovi. Kuid positiivsel juhul võid leida endale tugeva ja mõjuvõimsa liitlase, kellega koos suuri asju korda saadate. Kui elad aga vaikset ja rahulikku kodust elu, siis tunned vaid suurenenud rahutust ja vajadust midagi uut ja erilist ette võtta. Parim aeg koduses majapidamises midagi ümber korraldada.