***JÄÄR

Jääras liikuv Päike on ühenduses Uraaniga ning samuti mõjub veel (eriti nädala esimeses pooles) ka Päikese-Pluuto kvadraat. Selliste seisudega võid tunda tohutut vajadust absoluutse vabaduse ja sõltumatuse järele — sa ei tunnista mingeid reegleid ja teed täpselt seda, mida ise heaks arvad. Halvimal juhul võid käituda nagu mustlase püss, kuid positiivsel juhul saadad korda kangelastegusid! Ettevaatust liikluses, kõrgustes ja ümberkäimisel ohtliku tehnikaga!

***SÕNN

Kõik see, mis seondub saladuste, varjatud asjaolude ja ebasiirusega, võib nüüd sulle probleeme tekitada. Kapis olevad luukered kipuvad nüüd sealt kolinal välja pudenema — nii sinu enda kui ka mõne su sõbra või sõbranna omad. Samuti on oht asjade kaotamisele, vargustele, tüssata ja petta saamisele. Kuid nädala võimalus sinu jaoks on uus loominguline kõrgtase, päästvad ideed ja suurepärane fantaasia.

***KAKSIKUD

Nädalas on palju sellist, mida on sul raske ette näha. Võimalikud on mitmesugused ootamatused, plaanide muutused, lubadustest taganemised jne. Seda eelkõige just seoses meeskonnatööga ja erinevate grupisuhetega. Sinu ja mingi seltskonna vahel võivad tekkida ootamatud erimeelsused. Või siis tunned, et see seltskond takistab ja piirab su vabadust ega lase sul väljendada oma individuaalsust.

***VÄHK

Uraani asendi tõttu on tempo äärmiselt kiire ja ettearvamatu ning sul tuleb käigupealt langetada õigeid otsuseid. Aga kuna Uraan on suur üllataja või koguni ehmataja, ei õnnestu sul oma esialgsetest plaanidest kinni pidada ning pead viimsel hetkel veel kõike muutma. Paljud olukorrad võivad kujuneda selliseks, mis panevad proovile su kohanemisvõime. Aga kui ihkad oma ellu vaheldust ja uusi põnevaid väljakutseid, annab nädal sulle oma õnnistuse.