***JÄÄR

Uue aasta esimese nädala võnked võivad kaasa tuua kas mingi olulise pöördepunkti või siis rahutu ja ettearvamatu olukorra, kus pead kiiresti ja käigupealt mingi otsuse vastu võtma. Kui elad aktiivset töist või ühiskondlikku elu, maadled tugeva konkurentsi ja võitlusmomendiga. Mida rohkem sul mängus on, seda pingelisem ja äkilisema mõjuga on nädal. Nüüd tuleks võimaluse korral kas midagi muuta või teha lihtsalt midagi täiesti omamoodi.

***SÕNN

Nüüd võib keegi sundida sind astuma samme, mida sa muidu ei teeks. Näiteks võivad su konkurendid võtta ette jõulise taktika sinu mõjutamiseks, millele sa lihtsalt ei saa reageerimata jätta. Sind pannakse olukorda, kus pead tegutsema ja asjad liikuma panema. Kui aga oled talvepuhkusel kusagil kaugel metsatalus, tunned lihtsalt suurt sisemist rahutust — sul võib olla tunne, et kohe juhtub midagi.

***KAKSIKUD

Aasta esimesel nädalal on tõenäolised kas mingid pealesunnitud muutused või lausa väline surve. Mõned su saavutused, hüved või kättevõidetud privileegid võivad nüüd löögi alla sattuda. Sinu sotsiaalsed ja ühiskondlikud saavutused võidakse seada kahtluse alla. Pehmemal juhul võidakse lihtsalt aru pärida tegema tööde kohta või sunnitakse sind midagi ümber tegema. Kuid nädal soosib muutusi, vanade vigade parandamist.

***VÄHK

Võimalik, et kohtud nüüd kellegagi, kes käitub sinu suhtes kas lihtsalt pealetükkivalt või üritab sinuga miskit ajupesu sarnast ettevõtmist läbi viia. Samas võid kohtuda ka isikuga, kes aitab sul lahendada mõnda probleemi või on temast muul viisil oluliselt kasu. Selle nädala kõik kohtumised, suhted ja lepingud mõjuvad väga siduvalt ja võivad edaspidi kaasa tuua suuri kohustusi ja vastastikust sõltumist üksteisele antud lubadustest.