***JÄÄR

Jääras liikuv Uraan on haaratud pingeseisudesse nii Merkuuri-Pluuto ühenduse kui ka Liliti poolt. Seega võib aeg kuni umbes 5. veebruarini olla üsna pingeline ja rahutu, eriti just seoses karjääri või ka muu ühiskondliku tegevusega. Kui sul on konkurente ja oponente, võivad nad sind survestada ja sulle mingeid tingimusi või nõudmisi esitada. Kuid romantilises plaanis on nädala esimeses pooles võimalused väga head.

***SÕNN

Nädalas on palju sellist, mis sunnib sind ehk mõningaid oma vanu arusaamu veidi korrigeerima. Keegi võib heita väljakutse su maailmavaatele või kuidagi provotseerida sind ütlema või kirjutama midagi, mida sa tegelikult ei soovi. Neile, kes õpivad või on seotud kaugete paikade või eksootiliste teemadega, võib nädal tuua uusi võimsaid äratundmisi. Armastuse ja suhetega seonduv on sügavas ja tunnetuslikus faasis.

***KAKSIKUD

Nüüd võib aktuaalseks muutuda kõik see, mis seotud muutuste ja muudatustega. Kas jätkata vanal rajal või astuda millelegi täiesti uuele? Kuigi Kaksikud on loomu poolest alati uuendusmeelsed ja riskialtid, siis just nüüd on selles osas oluline mõttekoht. Kui muudad midagi liiga uljalt ja kiirelt, võib see hiljem probleeme kaasa tuua. Aga samas ka teistpidi — kui jätad vajalikud sammud astumata, võid midagi olulist maha magada.

***VÄHK

Lähiaeg (umbes 5. veebruarini) kujuneb väga pingeliseks juhul, kui sinust palju sõltub ja sa omad ühiskonnas märgatavat positsiooni. Sel juhul tunned kuklas konkurentide ja oponentide tulist hingust. Käes on aeg, kus sa ei saa jääda lihtsalt kõrvalvaatajaks, vaid sa pead valima poole ja väljendama selgelt ja kindlalt oma seisukohti. Ka suhetes koduste või lähedastega püüa väljenduda selgelt. Vajalik on ausus ja otsekohesus, keerutamine ja mõistukõne viib arusaamatuseni.