JÄÄR
Marsi kvadraat Veenusega ja poolteistkvadraat Neptuuniga võib tekitada olukordi, kus sa oma võimeid ja võimalusi üle hindad. Oled ambitsioonikas ja auahne ning teed suuri plaane, kuid siis võivad salakavalad ja peidetud Neptuuni energiad sind kõige ebasobivamal hetkel üllatada. Nädal võib olla väga edukas ja visiooniderohke kunstnikele ja vaimuinimestele, kuid raha- ja äriasjades on nüüd liigagi kerge valearvestusi teha. Kummitab ka armukadeduse tont.

SÕNN
Veenuse ja Marsi kvadraat on aspekt, mis võib ellu äratada sinus peituva armukadeduse seemne. Nüüd võid oma partneri suhtes eriliselt kahtlustav olla, aga veelgi enam tahad sa oma partnerit „omada“ ja kontrollida. Kui teie suhetes on juba ennem probleeme olnud, siis nüüd võivad mahasurutud pinged uue hooga lahvatada. Kui aga suhteprobleeme ei ole, võite koos kogeda eriliselt võimsaid emotsionaalseid — aga eriti just seksuaalseid kõrghetki.

KAKSIKUD
Sinus suureneb nüüd soov saada ja omada — nii ilusaid asju, kasulikke suhteid kui ka kõike muud head ja paremat. Sulle tundub, et vähesega ei ole kuidagi võimalik läbi ajada. Seetõttu võid meeltesegadushoos kokku osta täiesti mõttetuid asju või luua suhte, mis sulle hiljem vaid piinlikkust valmistab. Aga praegu oled sa hoos ja mitte keegi (ehk vaid mõni morn ja moraliseeriv Kaljukits) ei suuda su lennukust pidurdada….

VÄHK
Teisipäev on rahutu, võimalikud on üllatused ja ootamatused. Kolmapäeval teeb Vähis liikuv Kuu ühenduse Jupiteri ja Lilitiga — suurepärased võimalused, aga oht üle pingutada ja endast vale mulje jätta. Vähis liikuva Liliti teisipäevane vastasseis Kaljukitses liikkuva Päikesega nõuab sinult sellel nädalal vastutustunnet eelkõige partnerluse liinis. Keegi võib sind ka kuidagi meelitada või provotseerida tegema midagi, mis näitaks sind halvas valguses. Hoia mainet, väldi susserdamist ja intriige!