***JÄÄR

Marsi ja Neptuuni kvadraat võib su mõttemustrites paraja kaose esile kutsuda. Seega oled jätkuvalt keskendunud rohkem probleemidele kui lahendustele — ajad ka lihtsad asjad keeruliseks. Samas võid tõelisi probleeme hoopis eitada ja jaanalinnu kombel pea liiva alla peita. Ent Marsi trigoon Jupiteriga soosib uute intellektuaalsete suhete loomist, viljakat koostööd. Partnerist võib olla palju abi.

***SÕNN

Sellel nädalal võib asjadesse ja esemetesse klammerdumine olla millegi puuduva aseaine. Omamine tundub olevat olemise aseaine. Siiski ei pruugi asjadesse klammerdumine olla ainult negatiivne — sa võid nüüd avastada „asjade hinge“, suuta näha asjade ja esemete „sisse“. Parim aeg kunstiesemete hankimiseks, samuti talismani või amuleti soetamiseks, aga veelgi parem — ise selle valmistamiseks.

***KAKSIKUD

Kaksikutes liikuv Marss on kvadraadis boheemlasliku ja kaootilise Neptuuniga. Peaksid hoidma selget ja loogilist joont ning mitte minema kaasa kahtlaste afääridega. Oma kõigest selget ja konkreetset ülevaadet — ära võta mingeid riske ega looda heale õnnele. Samas teeb Marss õnneliku aspekti Jupiterile, mis asub Kaksikute naudingute ja kõige meeldiva solaarmärgis (Kaaludes). Seega võib nii seltskondlik elu kui ka armuasjad pakkuda palju rõõmuhetki.

***VÄHK

Uus nädal ei soosi raha- ega äriasju, kuna võid paljusid asju näha vales valguses. Seevastu looming võib nüüd su hingele palsamina mõjuda ja toimida seejuures ka teraapiliselt. Filmikunst, eriti just eksootiliste maade filmid võiksid sulle pinget ja elamusi pakkuda. Sest parem on elada kaasa filmile, kui sattuda ise elus filmilike sündmuste keerisesse. Võid olla ülitundlik nii ravimite kui alkoholi suhtes.