***JÄÄR

Jätkuvalt mõjutab sind Päikese ja Marsi kvadraat, mis annab sulle energiat ja paneb tegutsema. Samas võid ka kergesti üle pingutada ning oma soove ja tahtmisi teistele peale suruda. Päikese ja Jupiteri ühendus sinu üks-ühele suhete solaarmärgis (Kaaludes) tõotab aga tuua nädalasse kasulikke ja viljakaid suhteid. Veenuse asend võib nädala esimeses osas tuua põnevaid ja inspireerivaid seltskondlikke sündmusi.

***SÕNN

Nädala esimeses pooles annab tunda veel Veenuse-Uraani opositsioon, mis võib elavdada seltsielu ja tuua ka selles liinis põnevaid või ootamatuid sündmusi. Nädal tervikuna soosib töö ja argirutiiniga seonduvat, samuti peaksid heas seisus olema kõik tervisega seotud asjaolud. Kõige selle juures peaksid hoiduma liiga suurte riskide võtmisest — eriti just nädala esimeses osas. Pingeid ja hõõrumisi võib ette tulla seoses muutustega — kas nendega kiirustades või siis neile vastu seistes.

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Pluuto trigoon lisab su loomupärasele kiirusele ja kohanemisvõimele nüüd ka erilist sügavust ja võimet näha asju kogenud psühholoogi vaatenurgast. Sa võid isegi ehmuda kõigest sellest, mida sa nüüd märkad. Kuid ka välises seltskondlikus maailmas on sinu võimalused lausa suurepärased — siin on võimalik olukord, kus esmapilgul kerge ja mänguline olukord kasvab üle millekski palju enamaks.

***VÄHK

Nädala esimeses pooles võib ette tulla vaidlusi ja erimeelsusi seoses tööga või siis mingite muude kohutustega. Mingite pisiasjade pinnalt võib alguse saada suurem tüli. Peale sügise algust muutuvad olulisemaks kodu, pere ja majapidamisega seotud asjad — ka siin on oht lahkarvamustele. Kuid samas on nädala teine pool väga soodne aeg majapidamisega seotud suuremateks ettevõtmisteks — näiteks kolimiseks, uue mööbli hankimiseks jne. Nädalavahetus võib tuua kirgliku seikluse!