***JÄÄR

Nädala esimene pool võib kulgeda hoogsas tempos, mil eri liiki infot ja muljeid võib tulla nii uksest kui aknast. Peaksid keskenduma ennekõike kõige olulisemale ning vältima enda killustamist. Veenus liigub Jääras näiliselt tagurpidi (retrograadselt), mis võib tähendada seda, et pead suhete teemas tegelema minevikus alguse saanud probleemidega. Seega ei ole uute suhete loomine hea mõte, pigem keskendu vanadele sõpradele ja tuttavatele.

***SÕNN

Võimaluse korral võta nüüd aeg maha ja vaata sügavalt endasse. Eriti juhul, kui elad üksi ja sul pole perekonda. Su alateadvuse energiad on äärmiselt aktiivsed, mistõttu võid olla erilisel loomingulisel lainel. Kui oled aga pereinimene, siis pühendu oma kodustele — räägi nendega südamest südamesse, uuri, mida nad tunnevad ja mõtlevad. Seda eriti siis, kui sinu ja pereliikmete vahele on tekkinud rutiin ja võõrandumine. Sest nüüd on võimalik leida uus mõistmine.

***KAKSIKUD

Nädala esimeses osas annab tunda veel Merkuuri ja Uraani ühendus — palju on liikumist, kohtumisi, uusi muljeid. Hea aeg õppimiseks ja tutvumiseks sulle veel võõraste ja tundmatute teemadega. Suurepärane aeg ka kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks, samuti liitumiseks erinevate rühmade ja gruppidega. Võid astuda nii huviklubisse kui ka poliitilisse erakonda. Suhete liinis on soositud sõprus ja mõttekaaslus, mitte niivõrd romantika.

***VÄHK

Tavalisest ägedam konkurents ja üksteise ületrumpamine võivad nüüd olla aktuaalsed teemad. Igatahes tuleb ehk teha olulisi valikuid ja otsuseid ühiskondlikus liinis, mis võivad tuua kaasa uusi arenguid. Seda eriti nädala esimeses pooles. Kui aga oled kodune ning sul puudub ühiskondlik väljund, võid tajuda, et oled kodu ja pere jaoks kõik andnud, kuid vastu pole midagi saanud. Vajaksid rohkem tunnustust oma pereliikmete poolt.