***JÄÄR

Nüüd lähed sa oma veidruste ja eripäradega ilmselt liiale ja satud sellega teistega vastuollu. Võid ka oma kohustustele ja lubadustele käega lüüa ja loobuda näiteks kellegagi koostööst või „vahetad poolel teel hobuseid“. Kui sa ise nii ei käitu, võib seda teha aga sinu partner. Seega ei ole sellel nädalal soovitav sõlmida mingeid olulisi lepinguid ega alustada kellegagi olulist koostööd. Kuid nädal soosib uuendusi, eksperimente ja katsetusi.

***SÕNN

Paljuski kehtib edasi kõik eelmise nädala kohta öeldu. Töö ja tervisega seonduv võib olla kõige olulisem ja nõuda tasakaalustatud lähenemist. Mida rutiinsem on olnud su töö ja mida tüdinum sa sellest oled, seda suuremat protesti sa nüüd oma töö vastu tunned. Sul võib tekkida lausa tahtmine töökohta vahetada või mässad muul viisil argirutiini vastu. Kuid nädal sobib ideaalselt vaimseks läbimurdeks, õppimisega seonduvaks, samuti on heas seisus välismaa ja juriidilise asjaajamisega seonduv.

***KAKSIKUD

Merkuuri-Uraani opositsioon võib su ellu tuua põnevust ja vaheldusrikkust, kuid võib luua ka kaost ja segadust. Kindlaid plaane pole mõtet teha, sest viimasel hetkel võib kõik veel muutuda. Endiselt on sinu probleemiks kannatamatus ja soov saada kohe ja kiiresti kõike soovitut. Hulljulgete riskide võtmine võib kaasa tuua suuri probleeme. Kuid nädal soosib muutusi, vanade vigade parandust, probleemidest taastumist. Suhtemaastikul on märgata uut kirevust.

***VÄHK

Sinu vastas olevad jõud on tugevad ja võivad sulle kuidagi survet avaldada. Samas võid nüüd kohtuda kellegiga, kellest saab sinu tugev liitlane või koostööpartner. Seega peaksid sa otsima seda ühisosa, mis sind kellegiga liidab, mitte ei lahuta. Peresuhetes ja suhetes lähedastega väljendu selgelt ja konkreetselt ning püüa vältida liigseid sõnu, mis võivad kasu asemel kahju tuua. Õige aeg mõnest halvast harjumusest loobumiseks.