***JÄÄR

Uuel nädalal peaksid suhtuma ettevaatlikult igasugusesse infosse, mis sinuni jõuab. Sest see võib olla moonutatud või isegi teadlik vale ja pettus. Seega, enne kui midagi selle info põhjal otsustad, kontrolli hoolikalt taustu ja uuri asja kohta erinevatest allikatest. Kuid nädal soosib kõike kodu, pere ja majapidamisega seonduvat. Võiksid oma kodu kaunistada — osta mõni maal või foto seinale või värvi üle tuhmunud pinnad. Jätkuvalt on võimalikud ootamatused ja provokatsioonid.

***SÕNN

Suhete osas on nädal korraga nii võimalusterohke kui ka pingeline. Uued meeldivat laadi tutvused on vägagi võimalikud, ent samas ei saa välistada ka seda, et keegi püüab sind kuidagi survestada või provotseerida. Veenuse ja Liliti trigoon lubab eriti nädala esimeses pooles nautida tähelepanu ja populaarsust. Samuti võib sinuni jõuda sulle kasulikku infot. Nädala pinged seonduvad elu praktilise poolega. Suuremad ostud pole soovitavad.

***KAKSIKUD

Kaksikutes liikuv Kaksikute valitseja Merkuur on sellel nädalal Suures Ristis — esmaspäeval moodustab Merkuur opositsiooni Saturniga ning kvadraadi Neptuuniga ning neljapäeval kvadraadi Jupiteriga. Mõjud on siis järjekordselt keerulised ja vastuolulised. Võimalik, et sul tuleb langetada raskeid valikuid. Kindlasti peaksid keskenduma vaid kõige olulisemale ning mitte end killustama.

***VÄHK

Esmaspäeval teeb Vähis liikuv Veenus trigooni Musta Kuu ehk Lilitiga (Kuu apogeepunkt). Seega on eriti nädala esimene pool sinu jaoks igati nauditav. Jaaniõhtul hakkad rahvamassis rohkem silma — hoolitse siis selle eest, et hakkaksid silma millegi positiivsega. Ka romantiline seiklus võib olla üsna tõenäoline. Lisaks algab teisipäeval kell 1.34 ka suur suvi — Päike jõuab Vähi märki. Nädala teises pooles on õige aeg haarata initsiatiiv enda kätte ja teised endaga kaasa tõmmata.