***JÄÄR

Veenuse ja Marsi ühendus muudab nädala sinu jaoks kirglikuks ja meeleliseks. Sul võib tahtmine suve lõpust veel viimast võtta, mistõttu võid arutult riskida ja minna kaasa mõne afääri või kahtlase ettevõtmisega. Kui aga suuda jääda mõõdukuse piiridesse, oled äärmiselt loominguline ja produktiivne. Päikese-Pluuto trigoon loob väga kasulikke ja edasiviivaid arenguid just igapäevatöö tasandil. Samas võid end selles liinis ka üle hinnata ja võtta vastu üle jõu käivaid pakkumisi.

***SÕNN

Algaval nädalal võivad mitmesugused kiusatused ja ahvatlused sinu üle võimust võtta. Sa kipud endale liiga palju lubama, tagajärgedele mõtlemata. Kõik see, mis sulle meeldib ja rahuldust pakub, mõjub sulle kui narkootikum, millest sa ei suuda keelduda. Eriti just esmaspäeval ja teisipäeval võid luua kahtlase väärtusega suhte või teed midagi, mis hiljem probleeme põhjustab. Kuid kindla partneri puhul on armuhetked vägagi kirkad.

***KAKSIKUD

Nüüd peaksid seisma hea selle eest, et sa ei teeks midagi sellist, mis võib kahjustada sinu mainet ja ühiskondlikku positsiooni. Sul võib tekkida tunne, et oled leidnud tõeliselt hea võimaluse või pakkumise, mis aga hiljem sulle suuri komplikatsioone võib kaasa tuua. Keegi võib sind meelitada mingisse projekti, mis võib kaasa tuua segadusi ja arusaamatusi. Kuid positiivsel juhul võid luua endale uue positiivse imidži.

***VÄHK

Sellel nädala võid sattuda keerulistesse suhetesse — eelkõige just vaimses mõttes, seoses mingite ideede ja maailmavaateliste küsimustega. Keegi võib sind oma juttudega segadusse ajada või mõtled ise ka lihtsad asjad keeruliseks. Liikluses ja ka niisama liikumisel ühest punktist teise võid kergesti midagi segamini ajada või lausa ära eksida. Samuti võib info kui selline vajada hoolikat ülekontrollimist. Armuasjade sfääris võib probleemiks olla armukadedus.